Ljepotica i zvijer - sink

 
IZVORNO IME: Beauty and the Beast
REDATELJ: Bill Condon  |  ŽANR: obiteljski, fantazija, mjuzikl
ULOGE: Mia Biondić, Nina Kraljić, Filip Riđički, Đani Stipaničev, Ervin Baučić
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.03.2017

SADRŽAJ FILMA:

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glasove su posudili Mia Biondić / Nina Kraljić (Emma Watson) kao Belle; Filip Riđički (Dan Stevens) kao Zvijer; Đani Stipaničev (Luke Evans) kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Ervin Baučić (Kevin Kline) kao Bellin otac Maurice; Ozren Grabarić (Josh Gad) kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Pjer Meničanin (Ewan McGregor) kao svijećnjak Lumiere; Enes Vejzović (Stanley Tucci) kao čembalo Maestro Kadenca; Lana Jurčević (Gugu Mbatha-Raw) kao čarobnica Peruška; Nikola Seleš (Nathan Wich) kao šalica Mrvica; Dušan Gojić (Ian McKellan) kao sat Din-don; Mirela Brekalo (Emma Thompson) kao čajnik, Gđa Kamilica.


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Film Ljepotica i zvijer temeljen je na animiranom filmu iz 1991. Alan Menken, dobitnik dvaju Oscara za animirani film (u kategorijama Najbolje originalne glazbe i Najbolje originalne pjesme), napisao je glazbu koja uključuje nove snimke originalnih pjesama čiji su autori Menken i Howard Ashman, kao i tri nove pjesme koje su napisali Menken i Tim Rice.
Raspored predstava
(Molimo izaberite željeno vrijeme kako biste kupili ili rezervirali ulaznice.)
11.00
4DX 3D
11.55
eXtreme 2D
13.45
4DX 3D
15.00
eXtreme 2D
11.00
4DX 3D
11.55
eXtreme 2D
13.45
4DX 3D
15.00
eXtreme 2D
15.00
eXtreme 2D
15.00
eXtreme 2D
15.00
eXtreme 2D

Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Ljepotica i zvijer
Ljepotica i zvijer IMAX
Kong: Otok lubanja
Kineski zid
La La Land
Pjevajte s nama SINK