eXtreme

ČISTI ADRENALIN – CINESTAR eXtreme ! VEĆE PLATNO, JAČI ZVUK, JAČI DOŽIVLJAJ!


 
CineStar predstavlja eXtreme, ekskluzivan standard za ljubitelje uzbuđenja i posebnog filmskog doživljaja. Audiovizualno iskustvo gledanja najvećih blockbuster  filmova u našim eXtreme dvoranama će u vama zasigurno potaknuti lučenje adrenalina i val uzbuđenja koji ga prati.
 
Riječ je o dosad tehnički najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje omogućuju  gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilima budu dio istoga.
eXtreme u CineStaru nećete tako lako zaboraviti…

TEHNOLOGIJA
Za razliku od redovnih kinodvorana,  eXtreme dvorane odlikuju se sljedećim karakteristikama:
• Kristalno čista slika zahvaljujući najmodernijem Barco projektoru koji je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najsvjetliji kinoprojektor na svijetu
• Nevjerojatno čist zvuk donose najmoderniji JBL zvučni sustav na svijetu
• Gigantska filmska platna premazana srebrom specijalno su dizajnirana kako bi se povećala količina svjetla koje se reflektira u publiku
• RealD 3D uz najmodernije polarizirane 3D naočaleAURO 3D ZVUK

Prirodniji je i intenzivniji od bilo kojeg drugog formata umjetnog zvuka. Kao i drugi audio sustavi na tržištu – stereo, surround 5.1. i 7.1., Auro 11.1 je zvučna tehnologija bazirana na kanalima. Auro 11.1 pretvara surround zvuk u virtualni 3D zvuk tako što zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. Umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka, Auro 11.1 se projicira na tri prostorne osi - širinu, dubinu i visinu. To je temeljna razlika 3D  i 2D audio sustava.
U prirodi je čovjek sa svih strana okružen akustičnim izvorima i refleksijama zvukova koje dolaze iz svih smjerova. Pomoću njih ljudski mozak spontano određuje zvučne izvore. 3D audio sustav omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!
Auro 3D zvuk doživite u CineStaru Novi Zagreb, Avenue Mall, dvorana 7.


Trenutno prikazujemo

Kingsman: Zlatni Krug
Kingsman: Zlatni Krugrating
Kingsman: The Golden Circle
Redatelj: Matthew Vaughn
Glumci:
Žanr: akcija, avantura
Trajanje: 141 minuta
Država: Velika Britanija, SAD
EXTREME
Klikni na film za sve dostupne projekcije
 
Lego Ninjago Film - sink
Lego Ninjago Film - sink
The Lego Ninjago Movie
Redatelj: Charlie Bean, Paul Fisher
Glumci:
Žanr: animacija, komedija, avantura
Trajanje: 101 minuta
Država: SAD
STAR KIDSREALD 3DEXTREME
Klikni na film za sve dostupne projekcije