Školske projekcije

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menija za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne.Svim zainteresiranim školama CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Za vas i vaše učenike pripremili smo izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika, hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova. Poseban doživljaj svakako su 3D projekcije u svim CineStar multipleksima koje pružaju potpuno novi doživljaj filma i super atraktivne edukativne filmske naslove!


CineScool dan (izvanredna projekcija koja se može organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h) - saznajte više o konceptu ovog projekta koji je zbog zanimljivih i poučnih filmskih naslova dobio preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja!

Preporuka filmova - pogledajte ponudu filmskih naslova za organizaciju izvanredne projekcije u sklopu CineScool dana!


Grupni popusti
 (projekcije s redovnog programa) 
- saznajte više o pogodnostima kupovine povoljnijih kinoulaznica za filmove na redovnom kinoprogramu!


Kontakt - za više informacija obratite se na e-mail skolske@blitz-cinestar.eu ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 15:00 sati!


CineStar Arena IMAX
- spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma!