Bonus program

GRATIS ULAZNICE

Prilikom svakog novčanog polaganja stječeš pravo na GRATIS ulaznice u skladu s visinom položenog iznosa.

Minimalni iznos pologa na karticu je 60 kn.
 
Visina jednokratnog pologa u kn Broj bonus ulaznica
300 kn – 449 kn 1
450 kn – 599 kn 2
600 kn i više 3
 
Gratis ulaznice nije moguće zamijeniti za 4DX, IMAX, Gold Class projekcije, Spektakle, pretpremijere, specijalne projekcije (pakete koji sadrže ulaznicu i proizvod), boutique sjedala i određenu uslugu.

Moguće je nadoplatiti dodatke na kino ulaznicu (3D, eXtreme, VIP, VIP RELAX i LOVE BOX sjedala, Kids dvoranu, trajanje filma) prema trenutno važećem cjeniku kino ulaznica CineStara.
 

BONUS BODOVI

Kod svakog plaćanja Stars Club karticom automatski se bilježe bonus bodovi na tvom računu u skladu s bonus programom.

1.       BONUS BODOVI - za svakih potrošenih 20 kn prilikom kupnje ulaznica, hrane ili pića Stars Club karticom (online ili na blagajni kina) dobivaš 1 BOD. Bodovi se automatski bilježe na računu u skladu sa bonus programom.

2.       EXTRA BONUS: za kupnju ulaznica za domaći film Stars Club karticom dobivaš DUPLE BODOVE, za svakih potrošenih 10 kn prilikom kupnje Stars Club karticom dobivaš 1 bod

3.       ZAMJENA BODOVA - prikupljene bodove možeš zamijeniti za ulaznice, hranu i piće u CineStar kinima. Pri tome 1 BOD ima vrijednost 1,00 kn. Bonus bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
 


NAPOMENE:
·         Prilikom kupnje jednog proizvoda nije moguće istovremeno koristiti gotovinu i bonus bodove.
·         Ukoliko na kartici ne postoji dovoljna količina bonus bodova za plaćanje jednog proizvoda ili ulaznice, razlika se ne može doplatiti u gotovini. Jedan proizvod mora biti u cijelosti zamijenjen za bonus bodove.
·         Bonus bodovi se ne dodjeljuju prilikom kupnje CineStar Obiteljskog paketa i ulaznica za uslugu Moja Cine Srijeda.
·         Nije dozvoljeno storniranje kupljenih kino ulaznica i proizvoda.
·         Bonus bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
·         Bodove ne možete zamijeniti za ulaznice za 4DX filmove, IMAX, boutique uslugu i za pretpremijerne projekcije, Spektakle, rođendane i organizirane projekcije.

Bonus bodovi se ostvaruju samo za pojedinačne uplate gotovine. Ukupno uplaćeni iznosi prilikom više pojedinačnih uplata se ne zbrajaju i ne mogu se koristiti za ostvarivanje prava na bonus bodove.