Business projekcijeBUSINESS PROJEKCIJE

Darujte vašim djelatnicima, poslovnim partnerima ili suradnicima nezaboravno kinoiskustvo - organizirajte privatnu projekciju filma po vašem izboru!

Na vrlo jednostavan i povoljan način, oduševite vaše uzvanike i priuštite im „red carpet“ iskustvo koje neće zaboraviti! Izaberite savršen film za vaše goste, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film ili dokumentarac i počastite ih najboljim kokicama, nachosima i raznim pićima. 

Ako želite zaista impresionirati vaše uzvanike eventom koji će pamtiti, priuštite im ekskluzivnu kinoprojekciju. Organizirajte pretpremijernu projekciju filma i vašim uzvanicima omogućite da pogledaju film prije početka službenog datuma prikazivanja. Savršen izbor kada svima želite omogućiti VIP tretman!

Cijena Business projekcije formira se na temelju ukupnog broja sjedala u dvorani. Dvorana se dodijeljuje prema broju osoba koje će prisustvovati projekciji. Cijene ulaznica za Business projekcije možete vidjeti na stranici CJENIK BUSINESS PROJEKCIJA.


KINODVORANE I OPREMA
Pružite Vašim djelatnicima, poslovnim partnerima ili suradnicima vrhunski kino doživljaj za pamćenje.

CineStar kina nalaze se u gotovo svim većim gradovima u Hrvatskoj i raspolažu svime što vam je potrebno za savršen događaj – udobna sjedala, dvorane raznih veličina (od 40 do 500 sjedala, ovisno o lokaciji) te najsuvremeniju kino i audio opremu. Kinodvorane u CineStar kinima opremljene su vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX zvučni sustav.

Na svim našim lokacijama, osiguravamo minimalno 3 sata besplatnog parkinga za sve posjetitelje.


PREMIUM FORMATI
Odaberite posebne formate kako biste dodatno impresionirali vaše uzvanike:

Gold Class by Premium Visa - sinonim za apsolutni kino luksuz. Doživite odlazak u kino na savim nov način jer Gold Class je fuzija kina, restorana i lounge bara!

IMAX  - IMAX doživljaj sasvim je posebna vrsta kino zabave koja je osmišljena kako bi gledateljima omogućila iskustva koja će ih dovesti na rub sjedala, u svjetove o kojima su samo sanjali... Dok gledate film u IMAX-u ne samo da ga vidite i čujete već svim svojim osjetilma postaje dio filma. Kristalno čista slika, laserski precizan zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno samo su neki od parametara koji IMAX čine jedinstvenim.

4DX - apsolutno kinoiskustvo koje zaokuplja sva Vaša osjetila!