CineStar Pula

CINESTAR PULA USKORO ĆE BITI OTVOREN U SHOPPING CENTRU MAX CITY PULA!

Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima, imat će 3 kinodvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri.

Sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala će bit izvedeni u koži. Posebnu ponudu činiti će LOVE BOX i VIP RELAX sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama će se nalaziti i specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, Spektakli u CineStaru, proslave rođendana, ali i Loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. 

Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će proslaviti rođendan u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici!