All Inclusiverating

 
IZVORNO IME: All Inclusive
REDATELJ: Karin Fahlen  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Suzanne Reuter, Jennie Silverhjelm, Liv Mjönes, Goran Bogdan, Ksenija Marinković
TRAJANJE FILMA: 93 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Švedska  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 05.07.2018

SADRŽAJ FILMA:
Inger se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da je muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se za Split u društvu svojih kćeri – razumne Malin (35) i kaotične Tove (33). Inger i Malin su međusobno sličnije dok se Tove jako trudi da je uključe u njihov krug. Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci.

Malin vjeruje da će Inger pomoći masaže i smirujući izleti dok Tove poseže za potpuno drugačijom metodom - konobaru Antoniju s kojim je spavala (Goran Bogdan) plati da odvede Inger na spoj na kojem će je poljubiti. Spoj prođe toliko dobro da se Inger i Antonio zbilja svide jedno drugome te na trenutak kćeri pomisle da su majku izgubile u rukama šarmantnog casanove. Na kraju priče Inger doživi polet i u životu i libidu, a dvije sestre prestanu se boriti za majčinu pažnju i pronađu novi početak za njihov odnos.

„All Inclusive“ moderna je komedija o ljubavi, lažima i seksu, sestrinskom rivalstvu i neočekivanoj pozitivnoj strani nevjere.


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
 Lego Film 2 - sink
Sve je to zbog ljubavi
Zelena knjiga: Vodič za život
Mala gospođica Dolittle - sink
Snježna kraljica: Zemlja zrcala - sink
100 stvari