Avanture Peće i Vuka do zebre, krave i miša

 
IZVORNO IME: Avanture Peće i Vuka do zebre, krave i miša
ŽANR: animirani
TRAJANJE FILMA: 68 min  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 31.10.2021

SADRŽAJ FILMA:
 

"Tajna Honey Valley, " je detektivska serija za predškolsku i osnovnu školsku djecu. Mudra, čitljiva, aristokratska sova Sophie razotkriva bilo kakvu zagonetku, otkriva najzabavniji slučaj, spriječava zastrašujući zločin i vraća ugled nevinog čovjeka bez napuštanja svoje udobne stolice. I sve zato što je sova dobro naučila i zna puno. Ona pomaže mladi tragač vjeverica Cinque, isporuku dokaza i fotografija s mjesta događaja. U dolini meda-prekrasnom gradu na plaži-stalno se događa nešto tajanstveno!

 

"Avanture Peće i Vuka" - Petya gradski dječak. Ima neobičnog prijatelja Vuka. Vuk je iz paralelnog svemira naseljenog izmišljenim likovima iz bajki, legendi, Kina i književnosti. Kroz bilo koji konvencionalni ormar, vuk može putovati između tih svjetova, radeći kao vodič i na ovoj i na drugoj strani. Često u djelima bajkovitih likova Vuk treba pomoć modernog dječaka Petit, poznavatelja gadgeta, tehnologije i uređaja.

 

"Zebra u kutiji" - život stanovnika džungle okreće naopako nakon pojave zebre u kutiji. Fikcija i fantaserka stanica uči svoje nove prijatelje s razumijevanjem da se odnose jedni na druge i uzeti različite točke gledišta na svijetu. Svatko ima pravo biti sam.

 

"Narančasta krava" - serija obitelji narančastih krava. Avanture i životne lekcije mladih Bo, zo i njihovih prijatelja u sigurnom svijetu ispunjenom ljubavlju i brigom.


Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Encanto: Naš čarobni svijet - sink
Veliki crveni pas Clifford - sink
100% vuk - sink
Nesavršeni robot Ron - sink
Psići u ophodnji: Film - sink
Obitelj Addams 2: Izlet - sink