Brži od najbržihrating

 
IZVORNO IME: Overdrive
REDATELJ: Antonio Negret  |  ŽANR: Akcijski
ULOGE: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss
TRAJANJE FILMA: 93 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 15.06.2017

SADRŽAJ FILMA:
Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett, nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao no budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maxa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962.


Tvorci akcijskog serijala 96 sati donose nam akcijski blockbuster s nabrijanim automobilima, zgodnim ženama i pravim muškarcima! 

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Pogledaj film Brži od najbržih od 15.6. u CineStaru i iskoristi 35% popusta na kupnju dijelova iz kompletnog prodajnog asortimana u Auto Krešo! Sačuvajte ulaznicu za film Brži od najbržih jer vam ona osigurava popust na svim lokacijama Auto Krešo u Hrvatskoj!

*navedeni popust odnosi se na sve redovne cijene te isključuju ostale pogodnosti. Popusti se ne mogu zbrajati i ne odnosi se na robu koja se nalazi na neto cijeni, gume, felge, robu vanjskih dobavljača te OE dijelove. Popust vrijedi za sve vrste plaćanja i do 1.9.2017.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Stranac
Izbavitelji 2 - sink
Solo: Priča iz Ratova zvijezda
Osvetnik
Projekt: Titan
3530