Čudesni Spider-Man 2

 
IZVORNO IME: The Amazing Spider-Man 2
REDATELJ: Marc Webb  |  ŽANR: avanturistički spektakl
ULOGE: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field
TRAJANJE FILMA: 143 min  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 24.04.2014

SADRŽAJ FILMA:
Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Čudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.
Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.
VIŠE

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Avanturistički spektakl o jednom od globalno najpoznatijih Marvelovih strip-junaka čiji je original iz 2012. g. u svijetu zaradio preko 750 milijuna dolara
Foto i videogalerija