Čudesni svijet Belle Brown

 
IZVORNO IME: This Beautiful Fantastic
REDATELJ: Simon Aboud  |  ŽANR: komedija, drama, fantazija
ULOGE: Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Jeremy Irvine
TRAJANJE FILMA: 100 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija, SAD  |  PLAKAT FILMA
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

SADRŽAJ FILMA:

Čudesni svijet Belle Brown moderna je bajka koja se bavi krajnje neobičnim prijateljstvom između povučene, agorafobične mlade žene koja sanja postati autorica knjiga za djecu i čangrizavog starog udovca, dok je pozadina radnje prelijep vrt u srcu Londona.


Bella Brown je prekrasno luckasta mlada žena koja sanja o pisanju i ilustriranju uspješne knjige za djecu. Unatoč tome što su je roditelji napustili dok je bila dijete, što pati od jakog opsesivno-kompulzivnog poremećaja, što ima neostvarene snove i groznog šefa u knjižnici, što je strah od flore i faune paralizira te što Bella možda i jest na dnu, ipak se ne predaje. Ona ima optimizam, oštroumnost, talent i svoj glas, koji je primjetan od samog početka - ta cura ima nadnaravan instinkt za preživljavanjem, koji joj je pomogao kad su je usred zime i kao bebu pronašli u Hyde Parku.


Kada Bellu njezin stanodavac prisili da uredi svoj zanemareni vrt, ona upoznaje sebi ravnog suparnika, ali i mentora u Alfieju Stephensonu, mrzovoljnom, bogatom, neljubaznom starcu koji živi u susjednoj kući i čudesan je u uređenju vrtova.


 

VIŠE

Foto i videogalerija