Narodni heroj Ljiljan Vidićrating

 
IZVORNO IME: Narodni heroj Ljiljan Vidic
REDATELJ: Ivan-Goran Vitez  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Christian Coltrane, Dražen Kühn, Živko Anočić, Stojan Matavulj, Stjepan Perić, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović, Ivan Đuričić, Dragan Despot, Dražen Čuček
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: Hrvatska  |  PLAKAT FILMA

SADRŽAJ FILMA:
Narodni heroj Ljiljan Vidić prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, natječe na endehazijskom talent showu "Čimbenik X": pobjednik osvaja nastup na Poglavnikovom domjenku te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjeve okonča rat.

Saznajte tko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a tko u prvom hrvatskom talent showu; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć.

U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Prva partizanska komedija u povijesti hrvatske kinematografije. Saznajte pravu istinu o Drugom svjetskom ratu, NOB i NDH, sada napokon i na filmskom platnu!
Foto i videogalerija