Poslije svegarating

 
IZVORNO IME: After
REDATELJ: Jenny Gage  |  ŽANR: romantični
ULOGE: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair
TRAJANJE FILMA: 106 min  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 03.09.2020

SADRŽAJ FILMA:
Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.

On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti.

Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Tri tisuće godina čežnje