Dječji rođendani obrazac Gold Class CineStar Arena Zagreb


 
IME I PREZIME SLAVLJENIKA
DATUM ROĐENJA SLAVLJENIKA
IME RODITELJA
BROJ MOBITELA / TELEFONA
EMAIL
ŽELJENI DATUM PROSLAVE
ŽELJENI FILM
ŽELJENI TERMIN POČETKA PROSLAVE

Svi filmovi koji se prikazuju u kinima imaju istaknutu kategorizaciju filma, koja je samo informativnog karaktera te ne ograničava ili zabranjuje kupnju kinoulaznice. Ljubazno Vas molimo da se informirate o sadržaju filma te da sami odlučite je li isti primjeren za Vaše dijete. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Cijena cjelokupnog rođendanskog paketa Gold Class Super Star - 159,00kn po osobi (nadoplata za 3D projekcije iznosi 10,00kn).
U cijenu je uključeno:
  • Privatna projekcija u Gold Class dvorani
  • Ulaznica za film po izboru
  • Rođendanski meni (male kokice + malo piće) i pizza          
  • Proslava u rođendaonici u trajanju od 1h prije filma – uključuje 1x LEDO rođendansku tortu dostatnu za 10-12 osoba, pribor za konzumaciju i posluživanje torte, dekoraciju prostora balonima i prigodnu glazbu, krunu za slavljenika, igranje igrica na Playstation-u. 
Slavljeniku poklanjamo fotografiju s kostimiranim likom i uzvanicima, poklon i besplatne pozivnice koje možete preuzeti na blagajni kina ili online. Roditelji imaju besplatni parking u garaži centra.

Dodatna rođendanska torta i pribor -  99,00kn/kom

Dodatna fotografija – 10,00kn/kom

Usluga profesionalnog animatora - 250,00kn/1h (program ovisi o dobi djece) 


LAST MINUTE ROĐENDAN (uz prethodnu provjeru slobodnog termina)  - 10% veća cijena od rođendanskog paketa Gold Class Super Star.

Zbog velikog interesa roditelja i ograničenog broja termina, zahtjev je potrebno ispuniti i predati najkasnije 7 radnih dana prije željenog datuma proslave (najkasnije vikend prije) kako bismo na vrijeme mogli rezervirati termin koji želite i dvoranu, u protivnom, plaćate 10% veću cijenu rođendanskog paketa za termin koji je ostao slobodan.
 
BROJ UZVANIKA (za organizaciju rođendana potrebno je minimalno 12 osoba)
 
U dokumentu Izjava o privatnosti je opisano kako koristimo Vaše podatke, koja prava Vam jamči Uredba o zaštiti osobnih podatka, te kako ih ostvariti.