Aerosmith: Rock For The Rising Sun

PRETPRODAJA

Aerosmith: Rock For The Rising Sun
 
IZVORNO IME: Aerosmith: Rock For The Rising Sun
REDATELJ: Casey Tebo  |  ŽANR: koncert
ULOGE: Steven Tyler, Tom Hamilton, Brad Whitford, Joey Kramer, Joe Perry
TRAJANJE FILMA: 100 minuta  |  GODINA: 2013  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 20.05.2014

SADRŽAJ FILMA:
U ožujku 2011. Japan je bio pogođen teškim tsunamijem koji je ostavio strašne posljedice u cijeloj zemlji te kvarom na nuklearnoj elektrani u Fukushimi. Usprkos savjetima menadžera i prijatelja, Aerosmith je odlučio svoju turneju „Back on the road“ proširiti i na Japan. Obožavatelji su bili oduševljeni, a Aerosmith je u svojoj glazbenoj povijesti zabilježio neke od najboljih izvedbi svojih hitova baš na toj tureniju u Japanu. „Rock for the rising sun“ uključuje izvedbe hitova – Love in an elevator, Livin on the edge, Last Child, Sweet emotion i mnoge druge te materijele koji su snimljeni na turneji.
Film prati bend na turneji te kombinira izvedbe pjesama s „behind the scenes“ snimkama koje su u trenutcima vrlo emotivne, smiješne i originalne.
VIŠE

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Redatelj Casey Patrick Tebo koji je bio s Aerosmithom na turneji, nije imao namjeru snimati film, međutim kada je vidio sve snimke i izjave obožavatelja koje su bile toliko emotivne, odlučio je napraviti koncertni film i svim obožaveteljima pružiti mogućnot da svjedoče odličnoj atmosferi i neponovljim izvedbama koje su zabilježene u Japanu.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Orašar