Madama Butterfly - UŽIVO


 
IZVORNO IME: Madama Butterfly
REDATELJ: Moshe Leiser, Partice Caurier  |  ŽANR: opera
ULOGE: Ermonela Jaho, Marcelo Puente, Scott Hendricks, Elizabeth Deshong
TRAJANJE FILMA: 165 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Velika Britanija  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 30.03.2017
NAPOMENA:Film se prikazuje sa pauzom od 20 minuta

SADRŽAJ FILMA:

Puccinijeva opera Madama Butterfly jedna je od najpularnijih opera s moćnom glazbom i potresnom pričom o zaljubljenoj gejši koju napušta američki suprug. 


Egzotična scenografija smještena u Nagasaki osmišljena je prema predlošcima iz romantičnih romana i pogleda na Japan iz 19-og stoljeća.Puccinijeva glazba oživljava ritual vjenčanja američkog časnika B.F. Pinkertona i njegove nevine, mlade nevjeste.  


Antonio Pappano, hvaljen za svoje interpretacije talijanskih opera, dirigira ovim intenzivnim i uzbudljivim putovanjem od svjetla i uzbuđenja do tame i osobne žrtve.


 


ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Puccinijeva opera Madama Butterfly jedna je od najpularnijih opera s moćnom glazbom i potresnom pričom o zaljubljenoj gejši koju napušta američki suprug. Egzotična scenografija smještena u Nagasaki osmišljena je prema predlošcima iz romantičnih romana i pogleda na Japan iz 19-og stoljeća.Puccinijeva glazba oživljava ritual vjenčanja američkog časnika B.F. Pinkertona i njegove nevine, mlade nevjeste. Antonio Pappano, hvaljen za svoje interpretacije talijanskih opera, dirigira ovim intenzivnim i uzbudljivim putovanjem od svjetla i uzbuđenja do tame i osobne žrtve.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Orašar