Vatikanski muzej 3D


 
IZVORNO IME: The Vatican Museum 3D
REDATELJ: Marco Pianigiani  |  ŽANR: izložba
TRAJANJE FILMA: 66 minuta  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: Italija  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 09.12.2014
HIGHLIGHTS: Snimka izložbe iz Vatikanskog muzeja

SADRŽAJ FILMA:
Krenite na putovanje koje će vas oduševiti i otkrijte tajne nevjerojatnih djela i umjetničkih kolekcija koje su u zadnjih 500 godina sakupljali Vatikanski pape. Po prvi puta, ultra HD kamere ući će u Vatikanski muzej i Sikstinsku kapelu kako bi vam dočarali remek-djela vjere. Neprocjenjiva djela umjetničke povijesti svijeta moći ćete vidjeti u do sada neviđenom formatu.
Kako bi se snimio film, uz pomoć moderne tehnologije i sistema dimezionalizacije, bilo je potrebno 4 mjeseca. Ali sada, bolje nego ikada prije moći ćete vidjeti više od 40 freski i slika toliko jasno i detaljno da će vam zastati dah. Talijanska produkcija koju je činilo 40 profesionalaca, prešlo je više od 3.000 km snimajući u prekrasnom okruženju hodnika i soba kako bi zabilježili divotu jednog od najposjećenijih muzeja na svijetu.
Film nam pokazuje da je umjetnost jako važna spona koja veže umjetnika i vjeru i vodi nas na jedinstveno putovanja kroz najmoćnija djela koja je napravila ljudska ruka.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Oduševljavajuće putovanje u kojem ćete otkriti nevjerojatna remek-djela i umjetničke zbirke Vatikana koje su sakupljane zadnjih 500 godina .
Foto i videogalerija