Dobrodošli!

Dobrodošli na internetske stranice CineStara Split!

Multipleks CineStar Split ima pet kinodvorana ukupnog kapaciteta od 749 mjesta, od kojih je jedna postala ekskluzivna. Riječ je o specijaliziranoj dječjoj kino dvorani s igraonicom i toboganom tzv. KIDS dvorani, prvoj takvoj u Hrvatskoj, što će zasigurno oduševiti brojne roditelje i djecu u Splitu i okolici. Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom u trajanju od 20 minuta prije početka filma. Dvorana ima 62 udobna sjedala s držačima za piće i u potpunosti je child friendly, s modificiranim nivoom zvuka, jačinom svjetla i kraćim reklamama. Uz stijenku  zida dvorane nalazi se velika konstrukcija koja se sastoji od niza sadržaja za igranje ukomponiranih u jedinstvenu zonu za igranje. Platno u sredini  dvorana je inovacija nikada viđena do sada te spuštanjem platna dvorana postaje klasična dvorana iza čijeg platna ostaju skriveni dječji sadržaji.  Sve dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu, ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz  eXtreme.

Dvorane su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.

U svakoj dvorani osim u KIDS CineStar dvorani, nalaze se ROYAL BEDS ležajevi za dvoje. Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u preuređenom CineStaru Split u Jokeru. Smješteni u Vip zone u svakoj dvorani, izrađeni od najfinije kože, pozicionirani u najviši dio dvorane, s posebnim stolićima za odlaganje pića te Wireless chargerom za mobitele, uz diskretno svjetlo lampi, osjećat ćete se baš kraljevski.

U svim dvorana se također nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP sjedala. VIP sjedala većih su dimenzija od klasičnih, izvedena u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.

Od ukupnog kapaciteta svih sjedala, 64 sjedala su VIP, dok je 30 Royal Beds ležajeva.

  

Iznimna pažnja posvećena je osobama s posebnim potrebama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih dvorana imaju i posebno rezerviran prostor.

Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima, i pićem.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 170 filmskih naslova, a svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram.
U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14:00 do 2:00.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - obiteljski i dječji filmovi, vikendom u 11:00
• PRETPREMIJERE 

Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica.

Raspored dvorana: 

Broj dvorane Ukupan broj mjesta Regular sjedala Mjesto za osobe 
s invaliditetom
ROYAL BEDS sjedala VIP sjedala Ljubavna sjedala Kvadratura platna (m2)
1 (RealD 3D) 93 46 2 12 27 6 44
2 - Kids dvorana (RealD 3D) 62 62 0 0 0 0 33
3 (eXtreme i RealD 3D) 162 87 2 20 43 10 99
4 (RealD 3D) 126 69 2 16 31 8 82
5 90 42 0 12 30 6 52

Ukoliko nema mjesta u našem kinu CineStar Joker Split sigurni smo da ćete mjesto pronaći u našem drugom kinu CineStar 4DX Mall of Split. Pogodnosti našeg Loyalty cluba vrijedi za oba kina.