Dobrodošli!

Dobrodošli na internetsku stranicu CineStara Slavonski Brod!

CineStar Slavonski Brod ima četiri kinodvorane ukupnog kapaciteta od 512 mjesta.

Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti u RealD 3D   pustolovinu, ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz  eXtreme.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 170 filmskih naslova.

Dvorane su prostrane i udobne, odlikuju se  amfiteatarski raspoređenim sjedalima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine ljubavna sjedala.
Iznimna pažnja posvećena je osobama s posebnim potrebama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih dvorana imaju i posebno rezerviran prostor.

Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima, i pićem.

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram.
U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14:00 do 2:00.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - obiteljski i dječji filmovi, vikendom u 11:00
• PRETPREMIJERE 

Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica.

Također u dvoranama se nalaze specijalizirano dizajnirana VIP sjedala koja su smještena u zadnja dva reda svake dvorane. VIP sjedala su većih dimenzija, imaju i 'ljubavna sjedala' i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.

    Raspored dvorana: 
 

Broj dvorane Ukupan broj sjedala Mjesto za osobe s invaliditetom VIP sjedala (2xsjedalo i stolić) Kvadratura platna (m2)
1 (realD 3D) 122 1 24 55
2 67 1 17 40
3 (realD 3D) 67 1 17 40
4 (RealD 3D i eXtreme) 251 2 38 95