Dobrodošli!

Dobrodošli na internetske stranice najvećeg kina u Dalmaciji - CineStar 4DX Mall of Split, kino koje je dobilo nagradu za NAJBOLJE NOVOIZGRAĐENO KINO U EUROPI - ICTA NAGRADA 2018. (International Cinema Technology Association)!Na samo kilometar udaljenosti od samog središte grada, CineStar 4DX Mall of Split ima devet kinodvorana ukupnog kapaciteta od 1.385 mjesta, dizajnerski uređenim Cinema Barom te dvije dječje rođendaonice.

Cinema Bar - priznati dizajnerski dvojac Franjić - Šekoranja s kojim smo već surađivali na projektu Kaptol Boutique Cinema, dizajnirao je ovaj prekrasan bar na samom ulazu, kao predsoblje kinu.
​U našem Cinema Baru naručite finu i mirišljavu kavu u svako doba dana, a toplo vam preporučujemo i našu vinsku kartu. Mnoštvo različitih boja i okusa naći ćete u zanimljivim koktelima, a zanimljiva ponuda craft piva osvježit će i zaintrigrati svako nepce.

U Cinema baru mislili smo i na pušače, pa postoji zasebna prostorija namijenjena pušačima.

STAZA SLAVNIH GLUMACA
Glumcima rodom iz Splita, čiji je rad obilježio hrvatsku kinomatografiju, posvetili smo zvijezdu u našem kinu. Uz njih, posvetu su dobili i dvije splitske legende - MILJENKO I LEPA SMOJE.

TEHNOLOGIJA
Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - što znači da vam garantiramo doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

4DX dvorana je treća dvorana ove tehnologije u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka). Rezultat je naše ekskluzivne suradnje sa svjetskim liderom u 4DX tehnologiji - CJ4DX čiji se 4DX sistem nalazi u preko 400 multipleksa diljem svijeta tj. u 50 zemalja uključujući i Hrvatsku. Filmove svih svjetskih studia moći će te pogledati u 4DX formatu u dvorani 2. 4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi apsolutno kino iskustvo unaprijeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. 4DX sustav koristi 4DX pokretna sjedala koja su programirana da se pomiču i vibriraju tijekom 4DX predstava u kombinaciji s 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući:

• Ljuljanje
• Pokret naprijed/natrag
• Vibracija sjedišta
• Vibracija naslona
• Škakljanje
• Zrak u lice
• Vjetar
• Mjehurići
• Svjetlo
• Miris
• Voda
• Magla
• Zrak
• Kišna oluja
• Snijeg - ekskluzivno u Splitu

PROGRAM I USLUGE
Multipleksi CineStar godišnje premijerno prikazuju oko 170 filmskih naslova. Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima iz naše ponude koncesija, ali i pićem u baru.

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram, a program je obično vidljiv na našoj web stranici već u utorak u popodnevnim satima.
U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od:
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - obiteljski i dječji filmovi, vikendom u 11:00 - 11:59
• PONOĆNE PRETPREMIJERE

Povoljniju kupovinu ulaznica, bonus ulaznice i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica koju možete korisiti u oba naša kina u gradu (Joker i Mall of Split).

DVORANE
Svih devet naših dvorana su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine tri vrste luksuznih sjedala: ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane i to su idealna mjesta za zaljubljene jer parovi imaju više prostora te nemaju pregradu kao regular sjedala. U CineStar 4DX Mall of Split nalaze se i LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu.
U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedalaVIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. Od ukupnog kapaciteta svih sjedala, 86 sjedala su VIP RELAX, dok su 136 sjedala LOVE BOX. 
U našem kinu, iznimna pažnja posvećena je osobama s posebnim potrebama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih dvorana imaju i posebno rezerviran prostor.

Raspored dvorana i broj sjedala: 

Broj dvorane  

Ukupan broj sjedala

Regular sjedala VIP RELAX sjedala LOVE BOX sjedala

Mjesta za osobe s invaliditetom

Kvadratura platna (m2)

230

194 14 22

2

93

2 (RealD 3D i 4DX)

72

72 0 0

0

59

3

206

170 14 22

  2

94

4 (RealD 3D)

98

78 8 12

 1

44

5 (eXtreme i RealD 3D)

249

213 14 22

 2

95

174

146 10 18

  2 

66

7

98

78 8 12

 1

44

8

123

100 9 14

 1

51
9 (RealD 3D) 123 100 9 14 1 51
 

Obzirom da je ovo najveće dalmatinsko kino, sigurni smo da ćete svoje mjesto pronaći kada su u pitanju i najposjećeniji filmovi, ali ne zaboravite na naše drugo kino u Joker centru. Pogodnosti našeg Loyalty cluba vrijede u oba kina.