Dobrodošli!

Dobrodošli na internetske stranice najvećeg kina u Istri - CineStara Pula!

Kino CineStar Pula otvoreno je u studenom 2018. te ima tri kinodvorane ukupnog kapaciteta od 459 sjedećih mjesta.

Kino je u potpunosti opremljeno Barco laserskim projektorima, ima 3 kinodvorane, što ga čini najvećim kinom u Istri.

Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom što će gledateljima osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane su prostrane i udobne, a svih 459 sjedala je izvedeno u koži. Posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP RELAX sjedala. LOVE BOX sjedala doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te wireless charger za mobitel. Bežično punjenje je moguće samo za mobitele koji imaju tu mogućnost.

Posjetitelji mogu uživati u prepoznatljivim uslugama CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, Spektakli u CineStaru, proslave rođendana, ali i Loyalty programu koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online i još puno toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji mogu proslaviti rođendan u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici! Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima i pićem. Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica.

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram.
U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14:00 do 2:00.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - obiteljski i dječji filmovi, vikendom od 11:00h do 11:59h
• PRETPREMIJERE 

Raspored dvorana:

Broj dvorane

Ukupan broj sjedala

VIP RELAX sjedala LOVE BOX sjedala   Mjesto za osobe s invaliditetom Kvadratura platna (m2)

1
 

117

12

16

1 49

2
(RealD 3D)

150

16

16

1 61

3 (eXtreme)

192

32

20

1 77