Dobrodošli!

Dobrodošli na internetske stranice CineStara Zagreb Zapad!


CineStar Zagreb Zapad u Z Centru nastavlja njegovati koncept „destination cinema“. Ovo moderno kino posjetiteljima nudi raznovrsne sadržaje od kojih su neki i ekskluzivni. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Z Centru obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina. U sklopu kina nalazi se ukupno 6 unikatnih kino dvorana ukupnog kapaciteta od 936 mjesta, uključujući i 3D dvorane. Osim kino dvorana, u sklopu kina nalazi se impozantan WOW! bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo kino je ujedno i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu. U skladu s gaming trendovima u svijetu, u CineStaru Zagreb Zapad nudi se mogućnost igranja i natjecanja na velikom platnu koje će i samim igračima i svima onima koji žele navijati dati potpuno novu dimenziju. Partner gaming dvorane je Telemach, koji je omogućio igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Uz impresivne kino dvorane koje su prostrane i udobne uz amfiteatarski raspoređena sjedala i s wall-to- wall platnima te dobro poznatu eXtreme dvoranu, CineStar Z Centar je prvo kino u Zagrebu koje ima Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Obzirom da je udobnost na prvom mjestu, sva sjedala u kinu su izrađena od kože s pomičnim naslonom za leđa, a nude i više prostora od klasičnih kina. Oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također osim pomičnog naslona nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i dodatnu fizičku distancu za posjetitelje.

Kao i u drugim CineStar kinima tako će i u CineStar Z Centru biti moguće organizirati rođendane za koje postoje dvije najmodernije rođendaonice koje su povezane s barom te roditeljima omogućuju druženje, a da pritom mogu imati pogled na uzvanike.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 170 filmskih naslova.

Iznimna pažnja posvećena je osobama s posebnim potrebama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih dvorana imaju i posebno rezerviran prostor.

Kako bi naši posjetitelji u potpunosti mogli uživati prije ili poslije projekcija, u sklopu multipleksa otvoren je WOW! BAR by CineStar Cinemas, vrhunski bar sa širokom ponudom toplih, bezalkoholnih i alkoholnih pića. Uz brojna pića, posjetitelji mogu uživati u grickalicama, ali i svježim kroasanima te ukusnim mesnim i sirnim platama.

Kao u svim našim multipleksma, prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima, i pićem na blagajnama za prodaju proizvoda.

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram.

U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14:00 do 2:00.

U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - obiteljski i dječji filmovi, vikendom od 11:00h do 11:59h.
• PRETPREMIJERE blockbustera i hitova
• Moja CineSrijeda - najpovoljniji dan za kino

Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica.
 

  Raspored dvorana: 
 

Broj dvorane

 Ukupan broj sjedala 

 LoveBox    sjedala       VIP  RELAX  sjedala     Royal   Beds 

 Mjesto za osobe s   invaliditetom 

 Kvadratura  platna (m2

1 (RealD 3D, Gaming dvorana)

181

22 36  -

 2

92

2

99

14 13 10

 -

53

3(RealD 3D, eXtreme)

115

16 15 12

 2

53

4 (RealD 3D)

216

22 40 14

 2

92

5

176

16 32 8

2

60

6

140

16 30 10

 1 

53