Informacije i primjedbe

ROĐENDANI
Sve informacije vezane za uslugu proslave rođendana u CineStar kinima možete pronaći na stranici dječji rođendani, a za sva dodatna pitanja javite nam se na e-mail rodjendani@cinestarcinemas.eu.


ŠKOLSKE PROJEKCIJE
Sve informacije vezane za organizaciju školskih projekcija i odobravanje grupnog popusta za škole možete pronaći na stranici školske projekcije, a za sva dodatna pitanja javite se na e-mail skolske@cinestarcinemas.eu.


ONLINE TRANSAKCIJE
Sve informacije vezane za online kupnju i rezervaciju ulaznica, kao i često postavljana pitanja za isto, možete pronaći na stranici e-plaćanje. Ako Vaša transakcija nije uspješno izvršena, sredstva bi trebala biti oslobođena automatski ili u roku od najviše 28-30 dana. U slučaju da se nakon isteka navedenog roka sredstva ne oslobode, ljubazno Vas molimo da se javite prodajnom mjestu na e-mail adresu: info@cinestarcinemas.eu


PRIMJEDBE I POHVALE
Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, prijedloge i pohvale slobodno nam se obratite na e-mail info@cinestarcinemas.eu ili na broj info telefona 01/63 96 720 (pon-pet od 10:00h do 18:00h, osim blagdanom i praznikom).