Informacije o rezerviranim/kupljenim ulaznicama

INFORMACIJE O REZERVIRANIM ULAZNICAMA:
Rezervirane ulaznice možete kupiti na blagajni kina ili na Cinematu (aparatu za prodaju ulaznica) koristeći WEB KOD koji se nalazi na potvrdi. Ukoliko ste ulaznice rezervirali online, dovoljno je da kliknete na link koji se nalazi u potvrdi (Kupiti ulaznice sada). Ukoliko ste ulaznice rezervirali putem iCineStar aplikacije ulaznice možete kupiti nakon što se prijavite u ono kino za koje ste rezervirali ulaznice te potom odaberete Moj iCineStar - Rezervacija i kupovina - RezerviranoRezervacije se brišu 30 minuta prije početka projekcije, osim u slučaju posebnih akcija. U tom slučaju, informacije o brisanju rezervacija biti će posebno istaknute na stranici akcije i u procesu rezervacije ulaznica. Sve nepreuzete rezervacije sustav automatski poništava.

Ukoliko ste korisnik CineStar Loyalty Club kartica, Studentske ili Senior, povoljniju cijenu kinoulaznice možete ostvariti predočenjem svoje kartice isključivo na blagajnama kina.

Za povoljnije cijene ulaznica za čitavu obitelj zatražite CineStar Obiteljski paket na blagajni kina.


INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA:
Potvrdu kupljenih kinoulaznica potrebno je ispisati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene kinoulaznice možete preuzeti na blagajni ili aparatu za prodaju ulaznica (Cinematu) s Web kodom.
Ukoliko ispišete online potvrdu QR KOD-om - print@home (e-ulaznica), isti ćemo skenirati na ulazu kako biste mogli ući u dvoranu bez čekanja.

NOVO! Postavite bar kod na sredinu ekrana Vašeg smart telefona kako bi isti skenirali i uđite u dvoranu bez čekanja u redu za ulaznice.

Prilikom kupnje ulaznica putem interneta prihvatili ste „CineStar Online Opće Uvjete poslovanja“ u kojima je navedeno kako je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Ulaznice je moguće isključivo zamijeniti i to na blagajni kina, najkasnije sat vremena prije početka projekcije za koju su kinoulaznice kupljene. Svakako savjetujemo da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav budući da naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Za ulaznice kupljene online putem (web i aplikacija), naplaćuje se naknada za online procesiranje za svaku kupljenu ulaznicu (dalje u tekstu: Online naknada). Online naknada iznosi 1,10 kn s PDV-om, (0,88 kn neto) bez obzira na cijenu ulaznice. Prilikom online kupnje ulaznica cijena se iskazuje kao zbroj cijene ulaznice i naknade za online procesiranje. Online naknada se naplaćuje po ulaznici, ne po transakciji. Naknada se ne naplaćuje za bonus ulaznice i bonus bodove sa Stars Club Classic kartice. Naš online sustav za kupnju ulaznica omogućuje korisnicima unaprijed osigurano mjesto na odabranom filmu te korisnici imaju opciju odabrati željeno mjesto iz udobnosti doma ili u pokretu. Naknada za online procesiranje predstavlja naknadu za praktičnost usluge online kupnje ulaznica te nam pomaže pokriti troškove koji se odnose na vođenje naše web stranice i unaprijeđenje same usluge. Također nam omogućava ostvariti i zadržati visoku razinu tehnološke i svake druge kvalitete kina. Naknada za online procesiranje ne vrijedi za ulaznice kupljene na blagajni kina ili na ticketomatu.