Informacije o rezerviranim/kupljenim ulaznicama

INFORMACIJE O REZERVIRANIM ULAZNICAMA:
Rezervacija kinoulaznica moguća je do 60 minuta prije početka projekcije. Rezervacije se brišu 30 minuta prije početka projekcije, osim u slučaju posebnih akcija. U tom slučaju, informacije o brisanju rezervacija biti će posebno istaknute na stranici akcije i u procesu rezervacije ulaznica. Sve nepreuzete rezervacije sustav će automatski obrisati. Rezervacija se smatra uspješnom ukoliko na Vašu e-mail adresu, koju ste naveli prilikom registracije korisničkog računa ili CineStar korisničke kartice, stigne CineStar Online potvrda koja sadrži WEB kod s brojem rezervacije. Ukoliko mail s potvrdom nije došao u Vaš folder primljene pošte možete nas kontaktirati, no prethodno predlažemo da provjerite Vaš folder neželjene pošte.
Sukladno Općim uvjetima poslovanja, Blitz-CineStar zadržava pravo u svako doba ograničiti ili onemogućiti mogućnost rezervacije za pojedine projekcije i/ili usluge i/ili dvorane i/ili pojedine zone unutar dvorane i/ili pojedina kina i/ili za određena specifična razdoblja. 

INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA:
Radi veće sigurnosti uvedene su dodatne preventivne mjere u sklopu kojih sustav automatski blokira jedno sjedalo lijevo i desno od kupljenih sjedala.


Potvrdu kupljenih kinoulaznica potrebno je ispisati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene kinoulaznice možete preuzeti na blagajni ili aparatu za prodaju ulaznica (Cinematu) s Web kodom.
Ukoliko ispišete online potvrdu kupljenih ulaznica koja sadrži QR KOD (print@home ili e-ulaznica), isti ćemo skenirati na ulazu kako biste mogli ući u dvoranu bez čekanja.
Ukoliko ste ulaznice kupili putem iCIneStar aplikacije dovoljno je da postavite QR KOD na sredinu ekrana Vašeg smart telefona kako bi isti skenirali i uđite u dvoranu bez čekanja u redu za ulaznice.

NAPOMENE: Prilikom kupnje ulaznica putem interneta prihvatili ste „CineStar Online Opće Uvjete poslovanja“ u kojima je navedeno kako je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Ulaznice je moguće isključivo zamijeniti i to na blagajni kina, najkasnije sat vremena prije početka projekcije za koju su kinoulaznice kupljene. Svakako savjetujemo da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav budući da naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Za ulaznice kupljene online putem (web i aplikacija), naplaćuje se naknada za online procesiranje za svaku kupljenu ulaznicu (dalje u tekstu: Online naknada). Online naknada iznosi 1,90 kn s PDV-om, (1,52 kn neto) bez obzira na cijenu ulaznice. Prilikom online kupnje ulaznica cijena se iskazuje kao zbroj cijene ulaznice i naknade za online procesiranje. Online naknada se naplaćuje po ulaznici, ne po transakciji. Naknada se ne naplaćuje za bonus ulaznice i bonus bodove sa Stars Club Classic kartice. Naš online sustav za kupnju ulaznica omogućuje korisnicima unaprijed osigurano mjesto na odabranom filmu te korisnici imaju opciju odabrati željeno mjesto iz udobnosti doma ili u pokretu. Naknada za online procesiranje predstavlja naknadu za praktičnost usluge online kupnje ulaznica te nam pomaže pokriti troškove koji se odnose na vođenje naše web stranice i unaprijeđenje same usluge. Također nam omogućava ostvariti i zadržati visoku razinu tehnološke i svake druge kvalitete kina. Naknada za online procesiranje ne vrijedi za ulaznice kupljene na blagajni kina ili na ticketomatu.