Kupnja B2B kupona i Poklon kartica za pravne osobe

Ukoliko želite za svoje djelatnike, poslovne partnere ili suradnike kupiti B2B kupone ili Poklon kartice, kontaktirate nas mailom ili telefonski:
info@cinestarcinemas.eu
01/6396-720 (pon-pet od 10h do 18h)

Kupone je moguće zamijeniti za 2D ili 3D ulaznice za sve projekcije s redovnog programa CineStara. Prednost CineStar kupona je u tome što ih korisnik može zamijeniti za ulaznice za bilo koji film, dan i termin prikazivanja, u trenutku kada mu to najviše odgovara. Jedinična cijena Business kupona ovisi o ukupnoj količini te vrsti kupona (2D, 3D, 4DX), a sve cijene možete vidjeti na stranici Business kuponi.

Poklon kartica dostupna je u tri iznosa: 100 kn, 200 kn i 300 kn. Poklon karticu korisnik može koristiti za kupnju proizvoda i kinoulaznica u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i u kinu Kaptol Boutique Cinema, a Poklon kartica nema rok trajanja.

Također, u ponudi imamo i Gold Class poklon bon koji uključuje dvije ulaznice za kino Gold Class by PREMIUM VISA te dva menia po izboru gosta i bezalkoholno piće koje će posjetiteljima biti posluženo u dvorani. Navedeni Poklon bon moguće je zamijeniti za željenu 2D ili 3D projekciju filma s redovnog programa kina Gold Class by PREMIUM VISA koje se nalazi u CineStaru Arena u Zagrebu. Cijena Gold Class poklon bona iznosi 305,00kn.