MASTERCARD i MAESTRO BESKONTAKTNI PONEDJELJAK – MC HAPPY HOUR: OD 19 DO 20 SATI

 Za svaku kupljenu 2D ili 3D kinoulaznicu ponedjeljkom koju posjetitelj plaća isključivo na prodajnom mjestu tj. blagajnama CineStara za projekcije u periodu od 19.00 – 20.00 sati i to BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO karticama, dobiva DRUGU 2D KINOULAZNICU na dar.


UVJETI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

1. Kupovina kinoulaznica za projekcije koje se prikazuju PONEDJELJKOM u terminima od 19.00 - 20.00 sati do 31.12.2020. u Republici Hrvatskoj.

2. Plaćanje ISKLJUČIVO NA BLAGAJNAMA KINA (ostalim načinima plaćanja ne može se ostvariti pogodnost: e-plaćanje, plaćanje Stars Club karticom, putem Cinemata i mobilne aplikacije iCineStar)

3. GRATIS KINOULAZNICA MOŽE SE ISKORISTITI ISKLJUČIVO U TRENUTKU OSTVARIVANJA BENEFITA ZA ISTI FILM (u trenutku kupovine i plaćanja kinoulaznice za projekciju ponedjeljkom posjetitelj dobiva drugu kinoulaznicu GRATIS koju mora iskoristiti isti dan, u istom terminu; znači, ne vrijedi ukoliko posjetitelj kupi kinoulaznicu u nedjelju za ponedjeljak i slično...)

4. Plaćanjem ISKLJUČIVO BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO KARTICAMA

5. Pogodnost se ne odnosi na Senior Club i Studentske kartice. Posjetitelj mora odabrati jednu ili drugu pogodnost – pogodnosti se ne zbrajaju.


Gratis 2D kinoulaznicu posjetitelj može iskoristiti za 2D film, a dodatke 3D, eXtreme, VIP i LOVE BOX sjedala se nadoplaćaju sukladno cjeniku CineStara
Akcija ne uključuje premium formate IMAX, Gold Class, 4DX, uslugu Boutique Experience u Kaptol Boutique Cinema, pretpremijerne projekcije, posebne projekcije i Spektakle.


Mastercard i Maestro beskontaktni ponedjeljak - MC happy hour: 19-20 sati