MasterCard i Maestro Contactless Monday

MASTERCARD i MAESTRO BESKONTAKTNI PONEDJELJAK


Za svaku kupljenu 2D ili 3D kinoulaznicu ponedjeljkom koju posjetitelj plaća isključivo na prodajnom mjestu tj. blagajnama CineStara i to BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO karticama, dobiva DRUGU 2D KINOULAZNICU na dar.
 

UVJETI ZA OSTVARIVANJE POGODNOSTI:

1. Kupovina kinoulaznica za projekcije koje se prikazuju PONEDJELJKOM u svim terminima do 31. 12. 2019. u Republici Hrvatskoj.

2. Plaćanje ISKLJUČIVO NA BLAGAJNAMA KINA (ostalim načinima plaćanja ne može se otvariti pogodnost: 
e-plaćanje, plaćanje Stars Club karticom, putem Cinemata i mobilne aplikacije iCineStar)

3. GRATIS KINOULAZNICA MOŽE SE ISKORISTITI ISKLJUČIVO U TRENUTKU OSTVARIVANJA BENEFITA ZA ISTI FILM (u trenutku kupovine i plaćanja kinoulaznice za projekciju ponedjeljkom posjetitelj dobiva drugu kinoulaznicu GRATIS koju mora iskoristiti isti dan, u istom terminu; znači, ne vrijedi ukoliko posjetitelj kupi kinoulaznicu u nedjelju za ponedjeljak i slično...)

4. Plaćanjem ISKLJUČIVO BESKONTAKTNIM MASTERCARD i MAESTRO KARTICAMA


5. Pogodnost se ne odnosi na Senior Club i Studentske kartice. Posjetitelj mora odabrati jednu ili drugu pogodnost – pogodnosti se ne zbrajaju.

 

  • Gratis 2D kinoulaznicu posjetitelj može iskoristiti za 2D film, a dodatke 3D, eXtreme, VIP i LOVE BOX sjedala se nadoplaćaju sukladno cjeniku CineStara
  • Akcija ne uključuje premium formate IMAX, Gold Class, 4DX, uslugu Boutique Experience u Kaptol Boutique Cinema, pretpremijerne projekcije, posebne projekcije i Spektakle