Mjesec ČUDA u CineStaru!Akcija Mjesec čuda u CineStaru, trajat će od 1.3. do 31.3.2018., a u sklopu koje u svim CineStar kinima u Hrvatskoj škole mogu organizirano pogledati film Čudo za samo 18 kn!

Profesori ostvaruju, kao i do sada, pravo na besplatnu ulaznicu i male kokice. Prvih 100 razreda, koji organizirano pogledaju film ČUDO, očekuje poklon od našeg partnera ŠKOLSKE KNJIGE.

Prije projekcije filma Čudo, učenicima će biti prikazan edukativni kratki film Hrabrog telefona na temu school bullying.

Ispunite ONLINE ZAHTJEV i organizirajte izvanrednu školsku projekciju filma ČUDO. Izvanrednu školsku projekciju možete organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h. 

 

Ne propustite pogledati film ČUDO koji je dobio pozitivno stručno mišljenje i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Rijetko nailazimo na film dovoljno snažan da potakne odrasle i mlađe gledatelje da vide svijet na drugačiji način. Film Čudo, nastao na temelju istoimenog bestselera R.J. Palacia, upravo to postiže. Knjiga je dosegla više od milijun čitatelja diljem svijeta, a svaki dan je prihvaćena od sve više razreda, škola i organizacija koje odabiru biti bolji, ljubazniji i širiti čudo Čuda.

Pridružite se pokretu #BudiFrend koji promiče ljubaznost, ravnopravnost i prijateljstvo među učenicima.