O PROJEKTU

Ovo je nas „warming up“ prije otvaranja. Slušamo našu publiku, ona nam sugerira, ona nas nadahnjuje, ona želi u CineStar… E pa dok se stvari ne normaliziraju, s popuštanjem mjera odlučili smo napraviti maksimum od mogućeg, napravili smo ovaj izlet u retro DRIVE-IN kino s modernom online kupnjom, a prije svega uz novije blockbustere...e da i uz sve preporučene sigurnosne mjere. Kupnja paketa ulaznica je isključivo online, a posjetitelji dobivaju kokice 2GO te gratis pića i čokoladice naših partnera koje će vam naš djelatnik dati kod kontrole ulaznica. Vi ne izlazite iz automobila ni u jednom trenutku. Provjeri pravila ponašanja!
 
GDJE I KAD?
21.5.-21.6.2020. od četvrtka do nedjelje, na parkingu ispred Arena Park-a
U 21:30 počinje film, a ulaz na projekciju je otvoren od 20:30h. Na ulazu u DRIVE-IN, očekuje vas naš djelatnik, nakon skeniranja ulaznice, naši djelatnici će vam uručiti 2 paketa kokica 2GO, sponzorska pića koja osigurava naš partner Coca-Cola te čokoladice našeg partnera Polleo Sport-a. Naš partner Stella Artois je osigurao gratis proizvode koje ćemo vam uručiti na odlasku, a u kojima možete uživati u privatnosti svojih domova.
 
ŠTO?
16 projekcija - 16 filmova. 4 vikenda za redom, od četvrtka do nedjelje, svaki dan u 21:30h nova projekcija s novim filmom. Pogledaj filmski program i kupi ulaznicu jer broj mjesta je ograničen na 90.
 
Projekt ne bi bio moguć bez naših dragih partnera. Hvala im!
Stella Artois, Erste banka, Coca-Cola, Polleo Sport & Arena centar
 
Pukni ko´ kokica od zadovoljstva!
 
Tvoj CineStar