Online registracija - korisnički račun

Na stranici PRIJAVI SE upišite željeno korisničko ime i lozinku i potom odaberite opciju REGISTRACIJA

Registracija je moguća i na iCineStar aplikaciji za iPhone, iPad i Android pametne telefone. Nakon pokretanja iCineStar aplikacije odaberite „Moj iCineStar“, zatim „Rezervacije i kupovina“ i potom opciju „Registrirajte se“. Nakon što popunite formular za registraciju, odaberite opciju „Snimi“.

Radi Vaše zaštite i radi onemogućavanja zloupotrebe Vašeg korisničkog računa od trećih strana, Vaša lozinka ne smije biti jednostavna, tj. mora sadržavati minimalno 8 znakova (brojke i barem jedno veliko slovo). Lozinka ne smije sadržavati: korisničko ime, osobne podatke, znakove u nizu ili identične znakove, i određene riječi kao što su: lozinka, zaporka, password i sl.

Sustav neće dozvoliti promjenu lozinke ili prijavu s istom, ukoliko lozinka ne zadovoljava sigurnosne uvjete.

Nakon registracije potrebno je aktivirati korisnički račun kako biste isti mogli ubuduće koristiti. Na Vašu e-mail adresu stići će link za aktivaciju koji je aktivan 15 minuta, nakon čega korisnički račun više nije moguće aktivirati. Svi neaktivirani korisnički računi biti će automatski obrisani od strane sustava kroz 24 sata od registracije.

U slučaju da e-mail za aktivaciju niste uopće zaprimili ili je došlo do neuspjele potvrde linka za aktivaciju, ljubazno Vas molimo da nam se odmah javite na e-mail info@cinestarcinemas.eu.