Online zahtjev za regular rođendan u CineStaru Mall of Split

Online obrazac za proslavu rođendana potrebno je ispuniti minimalno 5 radna dana prije željenog termina proslave.
 
IME I PREZIME SLAVLJENIKA
DATUM ROĐENJA SLAVLJENIKA
IME RODITELJA
BROJ MOBITELA / TELEFONA
EMAIL
UPIŠITE ŽELJENI DATUM PROSLAVE
UPIŠITE ŽELJENI FILM

TERMIN FILMA I PROSLAVE U ROĐENDAONICI bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinoprogram za kinotjedan u kojem želite organizirati proslavu. Molimo da ne popunjavate pozivnice do telefonske potvrde termina. Radi bolje koordinacije i organizacije, na rođendansku proslavu potrebno je doći najkasnije 45min prije početka projekcije, odnosno, 10min prije proslave u rođendaonici, ukoliko se ista održava prije filma. U protivnom, ne možemo garantirati istu kvalitetu usluge.

Svi filmovi koji se prikazuju u kinima imaju istaknutu kategorizaciju filma, koja je samo informativnog karaktera te ne ograničava ili zabranjuje kupnju kinoulaznice. Ljubazno Vas molimo da se informirate o sadržaju filma te da sami odlučite je li isti primjeren za Vaše dijete. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.
 
Maksimalan broj djece koji bi mogao prisustvovati proslavi (minimalno 5)
Broj odraslih osoba u pratnji (obvezna pratnja minimalno jedne odrasle osobe)

 
ROĐENDAONICA 30 MIN: 250,00 kn
ROĐENDAONICA 1H: 350,00 kn
MEGAROČKALICA 1h - 590,00 kn - usluga trenutno nije moguća

ROĐENDAONICA 30 min UKLJUČUJE: najam prostora na 30 min, 1X LEDO rođendanska torta (dostatna za 10-12 osoba), pribor za konzumaciju torte i posluživanje torte, prostor dekoriran balonima, kruna za slavljenika/slavljenicu.

ROĐENDAONICA 1h UKLJUČUJE: najam prostora na 1h, igranje igrica na PlayStation igračoj konzoli, 1X LEDO rođendanska torta (dostatna za 10-12 osoba), pribor za konzumaciju torte i posluživanje torte, prostor dekoriran balonima, kruna za slavljenika/slavljenicu.

Broj sjedećih mjesta u rođendaonici možete provjeriti na stranici ROĐENDAONICE I TORTAONICE.

Svjećice za rođendansku tortu nisu uključene u cijenu rođendanskog paketa stoga iste možete donijeti na proslavu li kupiti na blagajni kina po cijeni od 25,00 kn/kom.
 

DODATNO JE MOGUĆE NARUČITI:
MOVIE MENI (srednje kokice, srednje piće i igračka na čaši) - 14,00kn/kom 

Dodatna rođendanska torta i pribor - 99,00kn

Dodatna fotografija - 10,00kn

Usluga profesionalnog animatora 30 min = 150,00 kn 
Usluga profesionalnog animatora 1h = 250,00 kn 

20% popusta na kupnju bezalkoholnih pića isključivo uz narudžbu torte ostvaruje se na blagajni kina.

Termin filma i proslave u rođendaonici bit će potvrđen telefonski nakon što se aktivira kinotjedan u kojem želite organizirati rođendan. Molimo da ne popunjavate pozivnice prije potvrde termina.

U dokumentu Izjava o privatnosti je opisano kako koristimo Vaše podatke, koja prava Vam jamči Uredba o zaštiti osobnih podatka, te kako ih ostvariti.