Opći uvjeti korištenja usluge MojaCineStar Srijeda

Opći uvjeti korištenja usluge "Moja CineStar Srijeda"
Molimo Vas da se prije početka korištenja usluge "Moja CineStar Srijeda" ("usluga") u dijelu u kojem se ista pruža putem Internet stranica www.blitz-cinestar.hr ("stranice") (pružatelj usluga društvo Blitz-CineStar d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Vice Vukova 6, OIB: 24146311117 ("Blitz-CineStar")) upoznate s ovim Općim uvjetima korištenja usluge "Moja CineStar Srijeda". Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu: korisnici@blitz-cinestar.eu
 
Prihvaćanje Općih uvjeta
1. Korištenjem usluge putem stranica, prihvaćate ove Opće uvjete korištenja usluge "Moja CineStar Srijeda" ("Opći uvjeti"). Ukoliko se ne slažete s navedenim molimo vas da dalje ne koristite navedenu uslugu.
2. Na sva pitanja koja nisu posebno uređena ovim Općim uvjetima primjenjuju se Opći uvjeti korištenja Internet stranica www.blitz-cinestar.hr koji su dostupni ovdje.
 
Promjene Općih uvjeta
1. Blitz-CineStar zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti ove Opće uvjete, te takve promjene stupaju na snagu danom objave na stranicama. Nastavljanjem korištenja usluge smatrat će se da pristajete na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. Blitz-CineStar Vam savjetuje da periodično provjeravate ove Opće uvjete kako bi bili upoznati sa eventualnim promjenama istih.
 
Usluga
1. Uslugu pruža Blitz-CineStar svim korisnicima koji kupe ulaznicu za projekciju koja se prikazuje u srijedu i to online putem, putem iCineStar aplikacije, na Cinematima ili na blagajni kina.
2. Prilikom korištenja usluge, Blitz-CineStar ne garantira sjedalo u dvorani. Za rezervaciju sjedala potrebno je koristiti uobičajene kanale rezervacije (online i telefonske rezervacije).
3. Pravo na povoljniju kino ulaznicu registrirani korisnici ostvaruju kupovinom ulaznica na blagajni Blitz-CineStara, putem online kupovine na web stranici CineStara i putem iCineStar aplikacije te na Cinematima (automatima za kupovinu i preuzimanje kino ulaznica).
4. Registrirani korisnik svoju kino ulaznicu može platiti gotovinom te putem Stars Club kartice s gotovinskog ili bodovnog dijela kartice. Prilikom korištenja Stars Club 2 x bonus kartice u svrhu plaćanja usluge bilježe se bodovi na kartici. Povoljnija cijena kino ulaznice, odnosno usluga ne vrijedi za IMAX dokumentarne filmove, Spektakle, pretpremijere i Gold Class by American Express kino. Dodaci (3D, eXtreme, 4DX, VIP sjedala, te dodatak za filmove duže od 120 min) se naplaćuju u punoj cijeni na povoljniju cijenu kino ulaznicu unutar usluge.
5. Blitz-CineStar zadržava pravo da određene filmove i projekcije koje prikazuje srijedom, izdvoji iz usluge "Moja CineStar Srijeda", pa sukladno navedenom usluga se ne primjenjuje za pretpremijerne filmove, koncerte, sportske događaje, operu i ostale sadržaje koje Blitz-CineStar odredi. U takvim slučajevima se ulaznica naplaćuje po punoj cijeni sukladno cjeniku.
6. Ograničenja povoljnije kino ulaznice:
a) Nije ju moguće platiti CineStar kuponima;
b) Nije ju moguće platiti kino ulaznicama ili CineStar kuponima koji su na bilo koji način osvojeni u nagradnim igrama trećih (u daljnjem tekstu nagradne kino ulaznice) ili CineStara, odnosno na osnovu nagradne igre nije moguće ostvariti pravo na povoljniju cijenu kino ulaznice;
c) Pogodnost usluge "Moja CineStar Srijeda" nije moguće primijeniti na rođendanske pakete, izvanredne projekcije i grupne popuste;
d) Pogodnost ne vrijedi za IMAX dokumentarne filmove, Gold Class by American Express kino, Spektakle, pretpremijere, i ostale sadržaje koje CineStar odredi (koncerte, sportske sadržaje i slično).
e) Pogodnost usluge "Moja CineStar Srijeda" ne vrijedi blagdanom, praznikom i za pretpremijerne filmove.
f)  Dodaci (4DX, 3D, eXtreme, VIP i LOVEBOX sjedala, te dodatak za filmove duže od 120 min) se naplaćuju u punoj cijeni na povoljniju cijenu kino ulaznice unutar usluge Moja Cine Srijeda.
7. Za sve informacije nazovite info telefon 01 63 96 720 ili nas kontaktirajte na korisnici@blitz-cinestar.eu. Radno vrijeme info telefona: ponedjeljak – petak od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom.