Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja i izjava o tajnosti podataka

Korištenjem internet stanice blitz-cinestar.hr smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim općim uvjetima korištenja. Usluga koju pruža tvrtka Blitz-CineStar d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, putem  internet stranice www.blitz-cinestar.hr koja je u potpunosti u njenom vlasništvu, sastoji se od upravljanja sadržajem i formom, provođenja procesa kupovine i rezervacije ulaznica za kino projekcije, organizacije svečanih i privatnih projekcija , grupnih popusta i izvanrednih projekcija te evenata.
Svakim daljnjim korištenjem internet stranice www.blitz-cinestar.hr nakon upoznavanja s ovim uvjetima, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim te pristaju na korištenje internetske stranice i usluga koje on pruža, a sukladno tim uvjetima. Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje se pojavljuju i kreiraju pri korištenju usluga koje pruža tvrtka Blitz-CineStar.
Ukoliko navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete sa istim, molimo ne koristite internetsku stranicu www.blitz-cinestar.hr i usluge koje ona pruža.
Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način posredno ili neposredno koristi ili je koristila usluge internet stranice blitz-cinestar.hr . Blitz-cinestar.hr zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, uključujući i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i pravo na pristup ili korištenje ove internetske stranice.
Blitz-cinestar.hr može prestati slati informacije, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje druge karakteristike. Blitz-cinestar.hr zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim i nužnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih uvjeta korištenja internetske stranice  i / ili izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga www.blitz-cinestar.hr savjetuje korisnicima da periodično ponovno pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja i izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.
Ako dođe do promjene Uvjeta korištenja i / ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti blitz-cinestar.hr, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja i izmijenjenu Izjavu o povjerljivosti podataka. Svaka eventualna izmjena ili brisanje uvjeta korištenja važeća je prema trećima odmah po objavi na internetskim stranicama www.blitz-cinestar.hr. Svako korištenje, osim upoznavanja s izmjenama uvjeta, predmetne internetske stranice www.blitz-cinestar.hr od strane krajnjeg korisnika nakon takve promjene podrazumijevati će se kao prihvaćanje tih promjena. Obveza i dužnost korisnika je da koriste blitz-cinestar.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima. Blitz-cinestar.hr može u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja na svojim web stranicama, a s ciljem osiguranja poštivanja ovih uvjeta korištenja i poštivanja propisa Republike Hrvatske.

Sadržaj internetske stranice blitz-cinestar.hr

Sadržaj internetske stranice blitz-cinestar.hr  korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. Blitz-CineStar d.o.o nije odgovoran za posljedice koje eventualno mogu nastati upotrebom internetske stranice, kao ni za točnost, porijeklo, kvalitetu, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije , kao ni za sadržaj postavljen od strane korisnika, trećih osoba ili neovlaštenih korisnika.
Korisnicima nije dozvoljeno putem ove internetske stranice objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji drugi način materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava ili diskreditiraju drugi.
Komentari objavljeni na internetskoj stranici blitz-cinestar.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima također nisu nužno ni stavovi tvrtke, a Blitz-CineStar d.o.o nije odgovorana za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana, kao ni za sadržaj koji razmjenjuju korisnici tako da ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta .
Blitz-CineStar d.o.o zadržava diskrecijsko pravo da samo ocijeni je li došlo do povrede obveza od strane korisnika. Blitz-CineStar d.o.o zadržava pravo deaktivacije korisničkog računa u slučaju neprimjerenih komentara, provokacija i sl.,  a bilo kakav sadržaj koji nije u skladu s uvjetima korištenja biti će odmah uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja.
Blitz-CineStar d.o.o  nije odgovoran za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na internetskoj  stranici blitz-cinestar.hr.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik je suglasan da je korištenje internetske stranice www.blitz-cinestar.hr isključivo na njegovu vlastitu odgovornost. Blitz-CineStar.hr, kao niti jedna treća osoba povezana sa njome, ne jamče ni na koji način da upotreba ove internetske stranice neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Korisnik je suglasan s time da pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovorna tvrtka Blitz-CineStar d.o.o.
Krajnji korisnik je upoznat i suglasan s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju  navedene, a s time i do privremenog prekida usluga. Takvi i slični događaji su izvan naše kontrole pa iz toga razloga tvrtka Blitz-CineStar d.o.o ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme korištenja i pružanja usluga. Blitz-CineStar d.o.o  ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice. Korisnik potvrđuje da se ovo odnosi na cjelokupan sadržaj internetske stranice www.blitz-cinestar.hr.
Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve  eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem,lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.
 

Registrirani korisnici

Korisnici prilikom registracije moraju unijeti istinite osobne podatke te unijeti  tajnu lozinku.
Internetska stranica www.blitz-cinestar.hr  ne odgovara za sadržaje objavljene od strane korisnika, već za sadržaj odgovaraju prvenstveno korisnici koji taj sadržaj objave. Korisnik se izričito obvezuje da neće na internetskoj stranici www.blitz-cinestar.hr postavljati, objavljivati ili na bilo koji drugi način činiti dostupnima bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu, žigu ili drugim pravima, bez izričitog odobrenja nositelja tih prava  te je kao takav isključivo odgovoran za eventualnu štetu nastalu kršenjem ove svoje obveze.
Do saznanja je li neki od materijala na internetskoj stranici zaštićen nekim od prava, korisnik mora doći samostalno, pa stoga Blitz-CineStar d.o.o nije u obvezi takve informacije iznositi ili objaviti. Postavljanjem materijala od strane korisnika bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio internetske stranice www.blitz-cinestar.hr, korisnik jamči da je nositelj prava na tim materijalima, te je dao internetskoj stranici www.blitz-cinestar.hr  pravovaljano, besplatno, neograničeno pravo / licencu na korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju takvog materijala.
Korisnik je suglasan da su sve opcije međusobnog komuniciranja javnog karaktera i nemaju status povjerljivih informacija pa stoga www.blitz-cinestar.hr može nadzirati sadržaj komunikacije korisnika bez njihovog znanja i posebnog odobrenja.
Pošto www.blitz-cinestar.hr obavezno ne kontrolira ili autorizira sadržaj poruka ili informacija koje se mogu naći na ovoj internetskoj stranici, www.blitz-cinestar.hr nije odgovoran kako za radnje koje korisnik poduzima u bilo kojem djelu ove web stranice, tako i za sadržaj koji bi korisnik mogao postaviti na istima.
Internetska stranica www.blitz-cinestar.hr zadržava pravo objave informacija u slučaju tužbe ili zakonskih akcija podignutih zbog korisničkih sadržaja.

Registrirani korisnici obvezuju se da neće:

- koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
- maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
- objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
- uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
- uploadati datoteke koje sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
- lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
- sugerirati na bilo koji način službenu povezanost sa internetskom stranicom blitz-cinestar.hr
- kršiti bilo koji važeći zakon
Objavljivanjem komentara, poruka ili drugih informacija na internetskoj stranici blitz-cinestar.hr smatra se da korisnik daje pravo korištenja tih komentara, poruka ili informacija u svrhu promocije, oglašavanja, istraživanja tržišta ili bilo koju dozvoljenu namjenu. Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornim tvrtku Blitz-CineStar d.o.o, njegove podružnice, vlasnika, zaposlenike za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korištenjem ove web stranice od strane krajnjeg korisnika.
Tvrtka Blitz-CineStar d.o.o može u svako doba raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim korisnikom te mu ukinuti lozinke/zaporke ili korisničke račune. U tom slučaju ne prestaju vrijediti uvjeti koji se odnose na odgovornost i obveze korisnika.

Razno

Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.
Ističe se da su naslovi iznad poglavlja ovih Općih uvjeta prodaje postavljeni samo radi lakšeg snalaženja, te da isti niti na koji način ne utječu na tumačenje ovih Općih uvjeta. U slučaju štetnosti, i ili neprovedivosti bilo koje odredbe ovih Općih uvjeta takva šteta ili neprovediva odredba neće utjecati na valjanost ostalih odredbi ovih Općih uvjeta.
Za sve pravne sporove koji mogu nastati vezano za korištenje ove web stranice nadležan je sud u Zagrebu.
 
 
Za sve informacije nazovite info telefon 01/6396 702 ili nas kontaktirajte na eventi@cinestarcinemas.eu
Cijena 1,74kn/min za pozive iz fiksne mreže s PDV-om. Cijena 2,96kn/min za pozive iz mobilne mreže s PDV-om.

Blitz-CineStar d.o.o.

Društvo za kinoprikazivačke usluge, d.o.o. Ulica Vice Vukova 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 6396 702, faks: +385 1 6396 701
OIB: 24146311117 MB: 1734067, Hypo banka, IBAN:HR0625000091101135222
Trg.sud u Zagrebu, MBS:080462348, Temeljni kapital:21.375.000,00 kn, u cijelosti uplaćen
Članovi Uprave: H.Krstulović, H.H.Kieft,  J. Islamović