Opis usluge

Poštovani posjetitelji,

Imamo za Vas par uputa kako bi Vaš boravak u kinu Gold Class by American Express kinu bio što ugodniji.
U cijenu Vaše ulaznice uključen je jedan meni koji ćete izabrati prilikom kupnje ulaznica, a koji će Vam konobar servirati prije početka filma, za vrijeme trajanja filmskih trailera.
Dodatne narudžbe svih proizvoda iz naše bogate ponude moguće su i za vrijeme trajanja filma i posebno se naplaćuju. Cjenik s ponudom nalazi se u pretincu ispod Vašeg stolića, zajedno s etuiem za evidenciju narudžbi.
Narudžbe se vrše pritiskom na tipku za poziv osoblja koja se nalazi na stoliću ispred Vas i svijetli zeleno. Pritiskom tipke svjetlo se iz zelenog mijenja u crveno. Ponovna promjena svjetla iz crvenog u zeleno znači da je naše osoblje zaprimilo Vaš poziv te da će Vas uslužiti u najkraćem mogućem roku.
Osoblje možete pozvati tijekom trajanja filma i ukoliko želite da se uklone tanjuri s Vašeg stolića.
Molimo Vas da prilikom izlaska iz dvorane obavezno uzmete Vaš etui s evidencijom narudžbi te da ga predate na blagajni gdje će Vam biti obračunate dodatne narudžbe, ukoliko ste ih imali.

Od 24. prosinca 2013. s prelaskom na novi operativni sustav, rezervacije ulaznica za kino Gold Class by American Express će se u potpunosti ukinuti te će ulaznice biti moguće isključivo kupiti putem svih naših online kanala te na blagajni kina Gold Class by American Express kao i na blagajama kina CineStar Zagreb, Novi Zagreb i Arena.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.


CineStar Gold Class by American Express Vam želi ugodan boravak.
Uživajte u filmu.
3530