Organizacija dječjeg rođendana

Osnovni rođendanski paket sadrži ulaznicu za film s redovnog programa i rođendanski meni (kokice i piće). Svaki slavljenik dobiva poklon od CineStara (fotografiju s uzvanicima i rođendanski meni) te ima pravo na besplatne pozivnice za sve uzvanike. Za organizaciju dječjeg rođendana potrebno je minimalno 5 osoba (uključujući i pratnju, čija prisutnost je obvezna na proslavi). Cijena rođendanskog paketa ovisi o terminu projekcije (prije ili poslije 17h) te o željenom CineStaru kinu, a sve cijene možete vidjeti na stranici ROĐENDANI CIJENE

Proslavu u rođendaonici ili tortaonici možete dodatno organizirati, prije ili poslije filma, u trajanju od 30 ili 60 minuta, ukoliko će željeni termin proslave biti slobodan. U cijenu proslave je uključena rođendanska LEDO torta (dostatna za max 12 osoba), pribor za konzumaciju torte, posluživanje torte, baloni i kruna za slavljenika/slavljenicu. Ukoliko odaberete opciju proslava rođendana u rođendaonici u trajanju od 1h, u cijenu je također uključeno i igranje igrica na PS4 igraćoj  konzoli. Broj sjedećih mjesta u rođendaonici i tortaonici u svakom CineStar kinu je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama. Cijenik proslave rođendana u rođendaonici/tortaonici i broj sjedećih mjesta možete vidjeti na stranici ROĐENDANICE I TORTAONICE.

Na dan proslave plaćate za onaj broj djece koji se odazove na proslavu. Plaćanje je moguće bankovnim karticama ili gotovinom isključivo na blagajni kina na dan proslave.

Za proslavu rođendana potrebno je popuniti ONLINE ZAHTJEV za željeno kino. Po zaprimanju Vašeg zahtjeva povratno će Vas kontaktirati Služba za korisnike kako bismo s Vama dogovorili sve detalje vezane za proslavu rođendana.

Bespatne pozivnice možete preuzeti ONLINE ili na blagajni bilo kojeg CineStara u redovno radno vrijeme blagajni. Ljubazno Vas molimo da pozivnice ne popunjavate dok vas ne kontaktiramo (telefonski ili mailom) kada bude dostupan kinoprogram kako bismo s Vama dogovorili sve potrebne detalje.