Organizacija školske projekcije

Možete organizirati izvanrednu školsku projekciju od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu, odnosno, od 9h do 14h. 14:00h je zadnji termin kada može početi film, a sva djeca moraju se okupiti u kinu 30 min prije početka projekcije.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika, a cijena kinoulaznice iznosi 22,00 kuna. Doplata za 3D filmove iznosi 5,00 kn po ulaznici, a za filmove u 4DX formatu nadoplata je 25,00kn.

Voditelj grupe (učitelj, profesor, nastavnik) ima pravo na besplatnu ulaznicu i male kokice.

Vaš dolazak u kino upotpunite odabirom jednog od školskih menija koje smo pripremili za vas po povoljnijim cijenama:
mali školski meni (male slane kokice, malo točeno piće 0,33L ili voda Jana 0,5L) - 15 kn
srednji školski meni (srednje slane kokice, srednje točeno piće 0,5L ili voda Jana 0,5L) - 20 kn
movie meni (srednje slane kokice, srednje točeno piće 0,5L ili voda Jana 0,5L i igračka na čaši) - 25 kn

U sklopu izvanredne projekcije možete pogledati bilo koji film koji se trenutno prikazuje ili koji je bio nedavno na programu. Preporuku filmskih naslova za škole možete vidjeti na stranici PREPORUKA FILMOVA.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno pet radnih dana prije željenog datuma posjete kinu popuniti ONLINE ZAHTJEV. Po primitku Vašeg zahtjeva kolege iz kina će Vas kontaktirati i potvrditi Vam organizaciju izvanredne projekcije te vam poslati ponudu.

Naša kina u redovnom poslovanju posluju po epidemiološkim preporukama i poduzeli smo sve preporučene mjere kako bi odlazak i boravak u kinu bio bezbrižan i siguran. Djelatnicima mjerimo temperaturu prije početka rada, djelatnici koriste zaštitne maske i rukavica, smanjili smo kapacitet u dvoranama radi preporučene distance, uveli smo dezinficijense u sva kina, proveli smo obuku zaposlenih, provodimo pojačano čišćenje prostora, povećali smo razmake između projekcija i sl.

Organizirajte školsku projekciju samo za vaš razred u skladu s preporukama za izvođenje izvanučioničke nastave. Odaberite vlastiti termin projekcije u jutarnjim satima samo za Vas i Vaš razred bez drugih posjetitelja u dvorani, a za svaki za svaki razredni odjel možemo organizirati školsku projekciju bez miješanja s drugim razrednim odjelima. Nakon projekcije slobodni ste ostati neko vrijeme u dvorani te održati nastavu, predavanje ili raspravu o filmu kojeg ste pogledali uz teme koji isti obrađuje.