Organizirane projekcije

Prostrite crveni tepih i pustite da vaša mašta odradi planiranje i darujte vašim uzvanicima nezaboravno kinoiskustvo. 


Izaberite savršen film za vaše goste, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film, dokumnetarac... Počastite uzvanike najboljim kokicama i nachosima, raznim pićima, koktelima, canapeima, pripremite im poklone, kinokupone...
Predvorje kinodvorane brendirajte prema vašim željama, a na raspolaganje vam stavljamo i plazma ekrane.
Na vrlo jednostavan i povoljan način, oduševite vaše uzvanike i priuštite im „red carpet“ iskustvo koje neće zaboraviti! 

Ako želite zaista impresionirati vaše klijente, kupce, kolege eventom koji će pamtiti, priuštite im ekskluzivnu kinoprojekciju. Obratite nam se vezano za pretpremijerne projekcije i vašim uzvanicima omogućite da pogledaju film prije početka službenog datuma prikazivanja. Savršen izbor kad svima želite omogućiti VIP tretman! 
Odaberite i posebene formate kako biste dodatno impresionirali vaše uzvanike:

Gold Class by American Express - sinonim za apsolutni kino luksuz. Doživite odlazak u kino na savim nov način jer Gold Class je fuzija kina, restorana i lounge bara!

IMAX  – IMAX doživljaj sasvim je posebna vrsta kino zabave koja je osmišljena kako bi gledateljima omogućila iskustva koja će ih dovesti na rub sjedala, u svjetove o kojima su samo sanjali... Dok gledate film u IMAX-u ne samo da ga vidite i čujete već svim svojim osjetilma postaje dio filma. Kristalno čista slika, laserski precizan zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno samo su neki od parametara koji IMAX čine jedinstvenim. 

4DX - apsolutno kinoiskustvo koje zaokuplja sva vaša sjedala! 


Za sve upite vezane za organizacije evenata u multipleksima CineStar, molimo da nas kontaktirate na mail: eventi@blitz-cinestar.eu ili  tel: 01 6396 702