Otkrijte Čudo unutar svog razredaFilm ČUDO dobio je pozitivno stručno mišljenje i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Rijetko nailazimo na film dovoljno snažan da potakne odrasle i mlađe gledatelje da vide svijet na drugačiji način. Film Čudo, nastao na temelju istoimenog bestselera R.J. Palacia, upravo to postiže. Knjiga je dosegla više od milijun čitatelja diljem svijeta, a svaki dan je prihvaćena od sve više razreda, škola i organizacija koje odabiru biti bolji, ljubazniji i širiti čudo Čuda.

Pridružite se pokretu #BudiFrend koji promiče ljubaznost, ravnopravnost i prijateljstvo među učenicima. Svaki razred koji se uključi u akciju dobiva certifikat ljubaznosti, a možete osvojiti i super nagrade!

NAGRADNI NATJEČAJ ZA OSNOVNE ŠKOLE
Za koga? Namijenjen đacima od trećeg do petog razreda osnovne škole (ali mogu i ostali).
Kako? Pogledate film Čudo u jednom od CineStar kina i pročitate istoimenu knjigu R.J.Palacio, obradite poruke romana/filma Čudo te izradite zajednički plakat #budifrend i zaključno s datumom 29.12. pošaljete fotografiju plakata na e-mail skolske@blitz-cinestar.eu s naznakom Čudo.
Što možete osvojiti? Najbolji rad bit će nagrađen ulaznicama za cijeli razred za projekciju filma po izboru u CineStaru te knjigama za djecu i mlade u izdanju Fokusa za školsku knjižnicu, koje će dobiti i druga dva rada koja će odabrati Fokus i stručni žiri CineStara.

Dobitnici nagradnog natječaja za škole pod nazivom OTKRIJTE ČUDO UNUTAR SVOG RAZREDA:
1. nagrada - projekcija po izboru + knjige za knjižnicu:
OŠ "Dr. Ivan Merz" – ulica Račkog 4, Zagreb

2. nagrada - poklon paket + knjige za knjižnicu:
OŠ Mihaela Šiloboda - Sv. Martin pod Okićem

3. nagrada - knjige za knjižnicu:
OŠ Ivana Zajca, Rijeka
OŠ Višnjevac


Kliknite na linkove s desne strane, preuzmite sve materijale i već sutra uključite svoj razred u akciju poticanja nenasilničkog, ljubaznog ponašanja među učenicima.3530