Ponuda business centra

Kada unajmljujete kinodvoranu za manji ili veći korporativni skup, naši iskusni djelatnici pomoći će vam u svakoj etapi organizacije. CineStar kina nalaze se u gotovo svim većim gradovima u Hrvatskoj i raspolažu svime što vam je potrebno za savšen događaj – udobna sjedala, dvorane raznih veličina (od 40 do 500 sjedala, ovisno o lokaciji), najsuvremeniju kino i audio opremu, tehničko osoblje koje će vam biti na usluzi u svakom trenutku.
U slučaju potrebe, rado ćemo za vas organizirati coffee breakove, catering koji može biti kreiran prema vašim željama – od klasičnih toplo-hladih buffeta, finger fooda do tematskih menija.
Počastite vaše uzvanike tradicionalnim kinogrickalicama, ipak su CineStar kokice najbolje u Hrvatskoj!

CineStar kinodvorane opremljene su vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Na svim našim lokcijama, osiguravamo minimalno 5 sati parkinga gratis za sve posjetitelje. Business kartice i CineStar kuponi predstavljaju savršen poklon za Vaše klijente, partnere ili zaposlenike.
Pružite im vrhunski kino doživljaj za pamćenje.