Print@home

Ne čekajte u redu na blagajni, kinoulaznicu ispišite kod kuće ili uredu!
Print@Home je usluga kojom posjetitelj sam ispisuje kinoulaznice nakon online kupnje. U tom slučaju nije potrebno preuzimati kinoulaznice na Cinematima ili blagajnama kina.

Nakon što izvršite online kupovinu (bilo na internetskoj stranici ili putem aplikacije), dobit ćete e-ulaznicu. Transakcija se smatra uspješnom ukoliko na Vašu e-mail adresu stigne CineStar potvrda s Web kodom kupljenih kinoulaznica. Ukoliko mail s potvrdom nije došao u folder primljene pošte, potrebno je provjeriti folder neželjene pošte.

Korisnik ispisuje potvrdu kupljenih kinoulaznica koja sadrži QR KOD. Potvrdu možete ispisati ili je pomoću uređaja (telefon/teblet) predočiti djelatniku koji provjerava ulazak u kino. Za cijelu transakciju dobit ćete jednu potvrdu kupljenih kinoulaznica i jedan QR KOD.  Isti QR KOD može se koristiti samo jednom.

POGODNOSTI KORIŠTENJA USLUGE:
• Nema čekanja u redu ispred blagajni.
• Kupovina je moguća 0-24.
• Mogućnost biranja filma, termina, sjedala u miru i bez stresa.
• Ostvarivanje bonus ulaznica i bonus bodova na Stars Club 2x bonus kartici prema Općim uvjetima korištenja iste.
• Usluga je besplatna.

*NAPOMENA: Za otvaranje prozora ispisa print@home ulaznice potrebno je u Internet pregledniku isključiti blokiranje pop-up prozora.

 
GUBITAK E-ULAZNICE
Ukoliko izgubite ispisanu e-ulaznicu, zaboravili ste je uzeti u kino ili nemate mogućnost ispisa, kinoulaznicu možete preuzeti na blagajni kina ili Cinematima. To možete učiniti pomoću Web koda (koji je naznačen na e-ulaznici) ili Stars Club 2x bonus kartice. U tom slučaju gubi se status korisnika Print@Home usluge.

SLUČAJEVI KADA SE KORISNIKU NE ODOBRAVA ULAZ U DVORANU S E-ULAZNICOM:
• Ukoliko korisnik pokušava ući prerano u kino dvoranu (npr. više od 3,5 sata prije predstave).
• Web kod nije valjano ispisan.
• Web kod se ne može očitati.
• Web kod ne postoji na e-ulaznici.
*U navedenim slučajevima korisnik se treba obratiti na info blagajni CineStara!

PREDUVJETI ZA KORIŠTENJE USLUGE:
Potrebno je biti korisnik Stars Club 2x bonus kartice i osobnog računala, poželjno i printera.

OPOZIV E-ULAZNICE
Prilikom kupnje ulaznica putem Interneta prihvatili ste „CineStar Online Opće Uvjete poslovanja“  u kojima je navedeno da je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promjene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova.
Svakako vam savjetujemo ubuduće da prije nego što kupovinu konačno potvrdite, provjerite podatke o željenom filmu, vremenu i mjestu predstave te sve ostale podatke koje unosite u sustav jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

REKLAMACIJE I INFORMACIJE
Za reklamacije kao i dodatne informacije obratite nam se na info blagajni ili putem e-pošte na: online@cinestarcinemas.eu