PRIVOLA ZA NEWSLETTER

Popunjavanjem ovog obrasca dajete privolu Blitz-CineStaru d.o.o., Ulica Vice Vukova 6, 10000 Zagreb (dalje Blitz-CineStar) kao voditelju obrade, da čuva navedene podatke i periodički vas obavještava o novoj ponudi u svojim kinima putem elektroničke pošte. Blitz-CineStar koristi vašu e-mail adresu kao primatelja newslettera, vaše ime i prezime za oslovljavanje unutar poruka, te spol za segmentaciju prilikom slanja specifičnih ponuda za žene ili za muškarce.

Sami odgovarate za točnost unesenih podataka. Prilikom popunjavanja pazite da ispravno unesete vašu adresu elektroničke pošte, jer newsletter ne može biti isporučen na nevažeću adresu. U svakom trenutku možete se odjaviti putem poveznice koju možete naći unutar svakog poslanog newslettera. U tom slučaju obrisat ćemo podatke koje ste nam ustupili. Promjenu imena, prezimena ili spola možete obaviti odjavom i ponovnom prijavom s aktualnim podacima. Blitz-CineStar neće mijenjati podatke koje ste sami unijeli.

Blitz-CineStar koristi usluge partnera i dobavljača prilikom obrade podataka.

Blitz-CineStar može koristiti i usluge drugih dobavljača za potrebe analize uspješnosti newslettera kao što su Google, Facebook ili MailChimp koji mogu zabilježiti vašu e-mail adresu prilikom korištenja prema uvjetima korištenja njihovih usluga Blitz-CineStar ne dijeli vašu e-mail adresu s navedenim tvrtkama i koristi ju samo za slanje newslettera kojim vas obavještava o filmovima i novoj ponudi u CineStar kinima.

Blitz-CineStar stalno unapređuje sigurnost svoji informacijskih sustava koristeći raspoložive tehnologije i načine zaštite sustava. Pristup podacima ograničen je samo na one osobe kojima je potrebna informacija za obavljanje posla.

Za korištenje usluga Blitz-CineStar, pa tako i ovog newslettera, važe sljedeći opći uvjeti
OPĆI UVJETI POSLOVANJA
OPĆI UVJETI KORIŠTENJA INTERNET STRANICA
OPĆI UVJETI ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
IZJAVA O PRIVATNOSTI

Sve informacije vezano za Blitz-CineStar usklađivanje s Uredbom za zaštitu podataka (GDPR), možete se obratiti na e-mail adresu osobni.podaci@cinestarcinemas.eu