Sjedala


VIP RELAX SJEDALA

U CineStaru 4DX Mall of Split i Pula nalaze se specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih sjedala, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. U CineStaru Pula  osim mjesta za odlaganje pića, VIP RELAX sjedala imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.
 
LOVE BOX SJEDALA - potpuna privatnost za dvoje

U CineStaru Tuzla, Pula, Varaždin, Rijeka 4DX, Split i Zagreb (Branimir centar) nalaze se LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost.

 
     

*LOVE BOX sjedala


VIP SJEDALA - udobnost i luksuz

U CineStaru Tuzla, Zagreb (Branimir centar), Osijek, Varaždin, Split, Slavonski Brod, Bihać, Rijeka 4DX i Dubrovnik omogućena je dodatna udobnost.
Uz naša standardna sjedala, CineStar nudi i VIP sjedala - najbolja sjedala u dvorani. 
VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, izvedena su u koži, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.
Odlučite se za VIP sjedala i uživajte u filmu u još većoj udobnosti!


*VIP SJEDALA
 
LJUBAVNA SJEDALA

Posebnu ponudu u kinodvoranama čine ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.
Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedala su odgovor za vas.