Sjedala


VIP RELAX SJEDALA

Samo u CineStaru 4DX Mall of Split nalaze se specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih sjedala, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge.
 




LOVE BOX SJEDALA - potpuna privatnost za dvoje

U CineStaru Varaždin, Rijeka 4DX, Split i Zagreb (Branimir centar) nalaze se LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost.

 
     

*LOVE BOX sjedala


VIP SJEDALA - udobnost i luksuz

U CineStaru Zagreb (Branimir centar), Osijek, Varaždin, Split, Slavonski Brod, Bihać, Rijeka 4DX i Dubrovnik omogućena je dodatna udobnost.
Uz naša standardna sjedala, CineStar nudi i VIP sjedala - najbolja sjedala u dvorani. 
VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, izvedena su u koži, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.
Odlučite se za VIP sjedala i uživajte u filmu u još većoj udobnosti!






*VIP SJEDALA
 
LJUBAVNA SJEDALA

Posebnu ponudu u kinodvoranama čine ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.
Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedala su odgovor za vas.