Sjedala

U CineStar kinima možete pronaći različite vrste sjedala.
 
ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje
Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u preuređenom CineStaru Split u Jokeru, te u CineStaru Zagreb Zapad u Z Centru. Smješteni u Vip zone u svakoj dvorani, izrađeni su od najfinije kože, s posebnim stolićima za odlaganje pića te Wireless chargerom za mobitele, uz diskretno svjetlo lampi, osjećat ćete se baš kraljevski. Uz nadoplatu dodatka.
 

 


VIP RELAX SJEDALA
U CineStaru 4DX Mall of Split, Pula i Zagred Zapad nalaze se specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih sjedala, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. U CineStaru Pula i Zagreb Zapad osim mjesta za odlaganje pića, VIP RELAX sjedala imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Uz nadoplatu dodatka.
 


LOVE BOX SJEDALA: Powered by Coca Cola
Potpuna privatnost za dvoje
U CineStaru Pula, Varaždin, Rijeka 4DX, Split, Zagreb (Branimir Mingle mall i Z Centar) nalaze se LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. Uz nadoplatu dodatka.
 
     
 

VIP SJEDALA - udobnost i luksuz
U CineStaru Zagreb (Branimir Mingle mall), Osijek, Varaždin, Split, Slavonski Brod, Rijeka 4DX i Dubrovnik omogućena je dodatna udobnost.
Uz naša standardna sjedala, CineStar nudi i VIP sjedala - najbolja sjedala u dvorani. 
VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, izvedena su u koži, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.

Odlučite se za VIP sjedala i uživajte u filmu u još većoj udobnosti! Uz nadoplatu dodatka.
 
LJUBAVNA SJEDALA
Posebnu ponudu u kinodvoranama čine ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.
Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedala su odgovor za vas. Sjedala nemaju pregradu. Dostupna su u svim CineStar kinima. Bez nadoplate dodatka.REGULARNA SJEDALA
To su sva preostala sjediala u dvorani i sigurni smo da ćete i njihovom kvalitetom biti zadovoljni jer CineStar kina nabavljaju top kvalitetna sjedišta jednog od najpoznatijeg svjetskog proizvođača.