Školske projekcije

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menia za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne.Svim zainteresiranim školama CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Za vas i vaše učenike pripremili smo izvrstan izbor filmskih naslova, od klasika poput Olivera Twista, hrvatskih filmova pa sve do najnovijih filmskih naslova. Posebni doživljaj svakako su 3D projekcije u svim CineStar multipleksima koje pružaju potpuno novi doživljaj filma i super atraktivne edukativne filmske naslove!


CineScool dan - saznajte više o konceptu ovog projekta koji je zbog zanimljivih i poučnih filmskih naslova dobio preporuku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa!

Grupni posjeti - saznajte više o pogodnostima kupovine povoljnijih kinoulaznica za filmove na redovnom kinoprogramu!


Preporuka filmova
 - preuzmite CineScool brošuru i pogledajte ponudu filmskih naslova za izvanredne projekcije u sklopu CineScool dana!


Kontakt
 - za više informacija obratite se na e-mail skolske@blitz-cinestar.hr ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije svaki radni dan od 10:00 do 15:00 sati!


CineStar Arena IMAX
- spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma!
                                       

Saznajte više o projektu CinesCool dan uz preporuku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, i pogledajte listu svih filmskih naslova u ponudi.

3530