Telemach Gaming dvorana

GAMING ISKUSTVO U JEDINSTVENOJ KINO DVORANI U CINESTARU ZAGREB ZAPAD (Z CENTAR)
Telemach Gaming dvorana predstavlja jedinstvenu multifunkcionalnu kino-gaming dvoranu koja se jednostavno preobražava iz filmske čarolije u veliku gaming arenu.

Dvorana je uređena u prepoznatljivom gaming stilu, a suvremena tehnologija u dvorani omogućava transformaciju kino dvorane u gaming bojišnicu s naglaskom na doživljaju igranja na velikom platnu, vrhunski surround zvuk i najbržu 10 GIGA Telemach optičku mrežu. Kapacitet dvorane je 181 mjesto s VIP i LoveBox sjedalima. Sva sjedala u dvorani su kožna, a VIP red omogućava jednostavno priključivanje konzola i controllera.

GAMING EVENTI
Želite li organizirati e-sport natjecanje i game event ovo je dvorana koja čeka na vas. E-sport zona s 10 gaming i središnjom caster pozicijom savršeno je pripremljena za natjecanje i dvorana postaje lokacija za famozan offline show. Organizacija vašeg finala ne može više  proći bez Telemach gaming eventa i 10 GIGA Telemach optičke mreže. Vaše upite za najam dvorane molim da šaljete na:  eventi@cinestarcinemas.eu
 
PRIVATE GAMING
Ekskluzivno u CineStaru Zagreb Zapad (Z Centar) imaš po prvi puta priliku doživjeti gaming na velikom platnu uz odličan surround zvuk, samo za tebe i tvoju ekipu. Okupi tim (do 20 igrača) i pripremite se za vrhunsko  iskustvo. Uživajte u privatnom druženju i igrajte najdraže igrice u jedinstvenoj gaming areni.

Donesite vlastite konzole i controllere kao i najdraže igrice, a naš će tim pripremiti sve ostalo da imate potpunu i bezbrižnu zabavu u apsolutnom  gaming okruženju. Priključite uređaje, zavalite se u gaming sjedala i igra može početi. Vaše  iskustvo bit će neponovljivo, omiljene igre dobit će novu dimenziju, a natjecanje vaše ekipe biti će nezaboravna zabava i sve to uz najbržu Telemach 10 GIGA optičku mrežu.
Za organizaciju gaming party-a u Telemach dvorani nudimo i dodatne opcije: rođendaonice poslije igranja za mlađe ili druženje u baru za starije.


Za organizaciju je potrebno ispuniti ONLINE ZAHTJEV  pet dana prije željenog termina. Plaćanje je moguće izvršiti Internet bankarstvom na temelju ponude - najkasnije 48 sati prije dogovorenog termina.